Søk TeknologiportenOm noen år kommer du forhåpentligvis til å ha fått deg jobb et eller annet sted. Det er en fordel at dette «et-eller-annet-sted» er en bedrift du faktisk interesserer deg å jobbe for, og at jobben er noe du virkelig har lyst til å drive med. Hvert eneste semester jobber vi i Teknologiporten hardt for å gjøre jakten på din drømmejobb litt enklere.

Over årene har Teknologiporten stått for hundrevis av vellykkede arrangementer, alle opp i mot vårt mål om at du og dine medstudenter skal komme i kontakt med næringslivet og deres fremtidige arbeidsgivere. Dette inkluderer karrieredager, bedriftspresentasjoner, caseløsninger og mye, mye mer.

Har du lyst til å hjelpe dine medstudenter et steg nærmere drømmejobben? Teknologiporten drives utelukkende av engasjementet til omkring 40 frivillige studenter ved syv ulike linjeforeninger, og vi består av både IT-nerder, bedriftskontakter, økonomiansvarlige og mer. Hvis du kunne tenke deg å være en del av et av Gløshaugens råeste verv, synes vi du burde sende inn en søknad før fredag 30. august.

Videre kan du lese spesifikt om de ulike stillingene du kan søke på ved å trykke på de ulike tekstboksene.

Du må være innlogget for å sende inn en søknad.

Hvilke(n) stillinger søker du?

Søknad

Ferdigheter

Telefon

Skriv tlf. på følgende format: 12345678