Med Prospective ønsker vi i Teknologiporten å videreutvikle ideen karrieredag til et ekstraordinært arrangement. Prospective er ikke bare en vanlig dag med ett par bedrifter på stand. Prospective er en plattform for å utvikle fremtidens karrierer, sammen med fremtidens bedrifter og spennende foredragsholdere.

I løpet av 3 dager skal vi gjennom foredrag fra toppledere og eksperter innen digitalisering, ta deg med på morsomme aktiviterer med ulike bedrifter, og ikke minst caseoppgaver som utfordrer tankene dine om fremtidens teknologiutvikling. Du som student vil få mulighet til å snakke med foredragsholderene og utvikle visjoner sammen med markedsledende aktører. Du vil få kunnskap om aktuelle bedrifters strategier og lære og løse caser på lag med representanter fra meget aktuelle bedrifter.

Dette mener vi er fremtidens karrieredager, og du må bli med!

Fjorårets program


Tirsdag 05.02
Morgenforedrag 08.15 - 10.00

Vi inviterer en foredragsholder til å sparke igang Prospective 2019 med et spennende foredrag! Foredraget vil introdusere studenter for årets tema, og det blir selvfølgelig servert frokost.

Minigolf med DNV GL på kvelden

DNV GL tar deg med på en runde minigolf på Trondheim Camping. En avslappet og morsom kveld, hvor du får muligeheten til å møte ansatte fra en av Norges mest attraktive bedrifter i en litt annen setting enn vanlig.


Onsdag 06.02
STANDDAG

Som ved alle tradisjonelle karrieredager har Prospective også stander rundt omkring på Gløshuagen. Kom til Stripa for å møte dine potensielle arbeidsgivere!

TP-TALKS

Få en smakebit fremtidens løsninger på teknologiske utfordringer, gjennom øynene på våre samarbeidsbedrifter. Hver bedrift får 8 minutter på å bresentere sine visjoner, ideer og prosjekter. Alle har hørt om TED-Talks, vi introduserer TP-talks.


Torsdag 07.02
TALKSHOW

Vi inviterer innovatører, trendsettere og visjonærer til å ha en samtale om hvordan fremtiden vil utvikle seg. Hvilke teknologier vil definere det neste tiåret? Hvordan vil mennesker kommunisere i 2025? Hvilke problemer står vi som mennesker ovenfor?


KVELDSARRANGEMENTET
Banksalen, Sparebank 1 Trondheim

Prospective avsluttes med et innholdsrikt caseløsningsarrangement. Meld på ditt lag på opptil 5 personer, og kjemp dere gjennom en rekke utfordringer i et fremtidsrettet scenario.


Hvis du/din bedrift ønsker å delta, kontakt oss nå!


Vi håper å se deg på Prospective 5-7. februar 2019!

Hold deg oppdatert på Facebook
TpMember photo

Haakon Lyngstad

Leder, Prospective

47367420