Med Prospective ønsker vi i Teknologiporten å videreutvikle ideen karrieredag til et ekstraordinært arrangement. Prospective er ikke bare en vanlig dag med ett par bedrifter på stand. Prospective er en plattform for å utvikle fremtidens karrierer, sammen med fremtidens bedrifter og spennende foredragsholdere.

I løpet av 15 timer skal vi gjennom foredrag fra toppledere og eksperter innen digitalisering, TP-TALKS, TALKSHOW og ikke minst caseoppgaver som utfordrer tankene dine om fremtidens teknologiutvikling. Du som student vil få mulighet til å snakke med foredragsholderene og utvikle visjoner sammen med markedsledende aktører. Du vil få kunnskap om aktuelle bedrifters strategier og lære og løse caser på lag med representanter fra meget aktuelle bedrifter.

Dette mener vi er fremtidens karrieredag, og du må bli med!

DAGSPROGRAM

09.15 - 10.00 FOREDRAG M/EIRIK NORMAN HANSEN
Auditorium R8, Realfagsbygget

Eirik Norman Hansen er Ceo i Itch Design og ekspert på digitalisering. Han skal snakke om hvordan fremtidens teknologi kommer til å påvirke oss og samfunnet vi lever i.

Meld deg på her

10:15 - 12:00 TEKNOLOGIPORTENS TP-TALKS
Auditorium R7, Realfagsbygget

Få en smakebit fremtidens løsninger på teknologiske utfordringer, gjennom øynene på våre samarbeidsbedrifter. Hver bedrift får 8 minutter på å bresentere sine visjoner, ideer og prosjekter. Alle har hørt om TED-Talks, vi introduserer TP-talks.

Meld deg på her

14:15 - 15:00 TALKSHOW
Auditorium R8, Realfagsbygget

Vi inviterer innovatører, trendsettere og visjonærer til å ha en samtale om hvordan fremtiden vil utvikle seg. Hvilke teknologier vil definere det neste tiåret? Hvordan vil mennesker kommunisere i 2025? Hvilke problemer står vi som mennesker ovenfor?

Meld deg på her

KVELDSPROGRAM

17:00 - 23:30 KVELDSARRANGEMENTET
Banksalen, Sparebank 1 Trondheim

Prospective avsluttes med et innholdsrikt caseløsningsarrangement. Meld på ditt lag på opptil 5 personer, og kjemp dere gjennom en rekke utfordringer i et fremtidsrettet scenario.

I tillegg skal Sven Mollekleiv holde et åpningsforedrag, han er tidligere president i Norges Røde Kors og nåværende Senior Vice President i Det Norske Veritas. Han ønsker å ta opp utfordringer og muligheter i den nye risikovirkeligheten. Hvordan kan Norge bidra til å utvikle muligheter og løsninger for en bærekraftig fremtid ?

17:00 - 17:15 Innslipp

17:20 - 17:30 Velkommen v/prosjektleder

17:30 - 18:15 Motivasjonsforedrag v/Sven Mollekleiv

18:30 - 21:30 Caseløsning

21:30 - 23:30 Bespisning, underholdning, premiering, mingling

Meld deg på her

Våre samarbeidsbedrifter i år er COWI, Norconsult, Bane NOR, DNV GL, Statoil og Accenture


Vi håper å se deg på Prospective 8. februar 2018!

Hold deg oppdatert på Facebook
TpMember photo

Mathis Tolnæs

Leder, Prospective

92288781