Teknologiporten FOKUS

FOKUS er en frittstående undergruppe av Teknologiporten som har som mål å fremme miljø, bærekraft og samfunnsansvar blant ingeniørstudenter ved NTNU. FOKUS jobber tett opp mot næringslivet og utvikler arrangementer fortløpende som er skreddersydd for bedriftene. Vi jobber ukentlig med skaping og videreutvikling av ideer, samtidig som vi gjennomfører flere arrangementer i løpet av skoleåret.

Element6

Element6 er en unik karrieredag med fokus på miljø der bedrifter får mulighet til å presentere et tema innen miljø og bærekraft. Det overordnede målet med dagen er at studenter og bedriftsrepresentanter skal diskutere fremtidige bærekraftige løsninger for samfunnet under kveldsarrangementet. Studentene får her mulighet til å bli bedre kjent med miljøaspektene til de deltagende bedriftene, samtidig som bedriftene får anledning til å møte dyktige og miljøengasjerte studenter fra NTNU.

Mer informasjon om arrangementene vil fortløpende legges ut under ”Alle arrangementer” på startsiden. Dersom du representerer en bedrift og ønsker å delta på ett av våre arrangementer, send oss gjerne en mail på post@teknologiporten.no så vil vi hjelpe deg med å nå ut til de riktige studentene.

TpMember photo

Ida Rongved

FOKUS-sjef

99226494