BLI EN DEL AV LAGET!

Teknologiporten har opptak en gang hvert år og vi tar opp rundt 20 medlemmer i slutten av august. Søknadsperioden starter i starten av fadderperioden.

Hvorfor søke Teknologiporten

Om noen år kommer du forhåpentligvis til å ha fått deg jobb et eller annet sted. Det er en fordel at dette «et-eller-annet-sted» er en bedrift du faktisk interesserer deg å jobbe for, og at jobben er noe du virkelig har lyst til å drive med. Hvert eneste semester jobber vi i Teknologiporten hardt for å gjøre jakten på din drømmejobb litt enklere.

Over årene har Teknologiporten stått for hundrevis av vellykkede arrangementer, alle opp i mot vårt mål om at du og dine medstudenter skal komme i kontakt med næringslivet og deres fremtidige arbeidsgivere. Dette inkluderer karrieredager, bedriftspresentasjoner, caseløsninger og mye, mye mer.

Har du lyst til å hjelpe dine medstudenter et steg nærmere drømmejobben? Teknologiporten drives utelukkende av engasjementet til omkring 40 frivillige studenter og vi består av fem undergrupper:

  • Bedrift (Salg og planlegging)
  • Prosjekt
  • Økonomi
  • IT
  • Markedsføring

Som medlem i Teknologiporten får man muligheten til å bli kjent med studenter fra flere ulike studier. Både i og på tvers av undergrupper finner vi på mye gøy sammen, som hytteturer, julebord, idrettsdager og middager, for å nevne noe.

Hvis du kunne tenke deg å være en del av et av Gløshaugens råeste verv, synes vi du burde sende inn en søknad før fredag 3.september!

Hvem kan søke Teknologiporten?

NB! Teknologiporten er eid og drevet av 7 linjeforeninger: Aarhønen, Smørekoppen, Hybrida, EMIL, Leonardo, Bergstuderenesforening og Mannhullet. Dersom du er medlem i en av disse foreningene er du kvalifisert til å søke Teknologiporten.

Linjeforeningene vi representerer


Smørekoppen

Produktutvikling og produksjon

Mannhullet

Marin teknikk

EMIL

Energi og miljø

Bergstuderendes forening

Materialteknologi, Petroleumsteknologi, Tekniske Geofag og Geologi Realfag

Hybrida

Ingeniørvitenskap & IKT

H.M. Aarhønen

Bygg- og miljøteknikk

Leonardo

Industriell design