Bedriftspresentasjon med:

Unitech Power Systems

 tirsdag 3. mars

 kl. 17:00

 Graffi Grill Midtbyen

 Graffi Grill Midtbyen

Påmelding stengt.

Antall plasser: 40

Om arrangementet:

Unitech Power Systems ble etablert i 1985 og er anerkjent for sin ekspertise innen design, analyse og revisjon av elektriske kraftsystemer. Vårt fagmiljø består av ca. 30 spesialister som jobber ved våre kontorer i Stavanger, Oslo og Fredrikstad.

Unitech Power Systems tilbyr tjenester innen alle prosjektfaser, fra tidlig konseptutvikling til idriftsettelse, målinger, drift og hendelsesundersøkelser i elektriske kraftsystemer. Vi har et velutviklet mentor-program for utvikling av nyutdannede og har ansatt 1 – 2 sivilingeniører hvert år.

Våre viktigste markeder er i olje- og gass-, industri-, vindkraft- og energisektorene. Vi gjennomfører nå en rekke prosjekter med fokus på bruk av fornybar energi og energieffektive løsninger. Våre viktigste tjenesteområder er elektrisk sikkerhet og driftsstøtte, kraftsystemanalyser, nett-tilkopling, power management-systemer, studier og prosjektstøtte, undervannskraftsystemer, kraftelektronikk og motordrifter, samt høyspentkabelsystemer.

Som nyansatt hos oss vil du få mulighet til å jobbe sammen med anerkjente spesialister og mulighet til å bruke programvarepakker som Power Analytics Designbase (tidligere EDSA), ETAP, DIgSILENT PowerFactory, PSCAD, Flux 2D, Matlab og FebDok. Vår prosjekteringsavdeling har en unik kombinasjon av teoretisk kunnskap og praktisk erfaring som gjør oss i stand til å støtte våre kunder på en god måte i rundt 150 prosjekter hvert år.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5