Bedriftspresentasjon med:

Hymatek stiller med bedpress for Emil og Omega

 torsdag 7. november

 kl. 17:15

 El2

 Tapas i kjellkantinen

Påmelding stengt.

Antall plasser: 10

Om arrangementet:

Hymatek kommer for  å snakke med oss! Det blir spennende bedpress klokka 1715 i El2, etterfulgt av deilig tapas i Kjellkantinen. De har gleden av å inviterer Emil studenter fra 3-5.klasse til god mat og drikke. Hvis du er ute etter jobb er dette også sjangsen, da de allerede dagen etter rekruterer til spennende sommerjobber:

"Hymatek Controls søker to sommerstudenter for neste år. Det vil være påmelding og informasjon om dette under bedpresen. Fredag 8. november gjennomføres intervjurunder i Gamle Elektro fra 1000-1400 . Se stillingsannonsen under fanen "jobbannonser"."

Hymatek Controls er en ledende aktør innen turbin- og spenningsregulering i Norge. De er rundt 40 ansatte som holder til på Bryn i Oslo og er et firma i vekst. Hymatek Controls leverer i hovedsak turbinregulatorer og magnetiseringsutstyr for vannkraftproduksjon. De leverer også kontrollanlegg for småkraft samt tjenester innen analyse, vern og styring av vannkraftverk. Hymatek utvikler sine egne produkter og har lang erfaring og kompetanse innen utvikling, produksjon, idriftsettelse og service. Hymatek er en del av Rainpower-konsernet.

Om bedriften:

Hymatek Controls AS, som er et selskap i Rainpower-konsernet, er leverandør av regulator- og automasjons-systemer til vannkraftverk. Vi utvikler, produserer og leverer alle våre produkter selv. Vi er en sentral aktør i det norske markedet og har en betydelig og økende eksportvirksomhet.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5