Maskindagen med:

Norconsult og Kværner

 onsdag 18. september

 kl. 16:30

 KJL1

 Kjelkantinen

Påmelding stengt.

Antall plasser: 60

Om arrangementet:

Vi i Industrivinduet har gleden av å invitere dere til bedriftspresentasjon med Norconsult og Kværner i KJL 1 den 18. september!

Program for dagen
Det blir en presentasjon med Norconsult og Kværner etterfulgt av mat og drikke i Kjelkantinen. Etter det går vi løs på spennende caseoppgaver i grupper og avslutter dagen med mingling, premieutdeling og noe å drikke.

 

Om bedriftene

Norconsult

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Kværner

Kvaerner is headquartered in Oslo, Norway, and has offices and fabrication facilities in several of the world’s main oil and gas regions. The Kvaerner brand is associated with some of the world’s most advanced technologies, providing our customers with maximum oil and gas production.

At Kvaerner, our focus is on the fundamentals. Concern for health, safety, security and environment (HSSE) is essential for our activities. We see cost control and efficiency as key to successful project execution. At the same time, we know that quality and schedule have to be managed to achieve our ultimate goal: that every project is delivered predictably.

 

Vel møtt!

 

Om bedriften:

Industrivinduet er bedriftskontakten til Smørekoppen, linjeforeningen for Produktutvikling og Produksjon

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Industrivinduet Smørekoppen

post@industrivinduet.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Produktutvikling og produksjon

1

2

3

4

5

Energi-, prosess- og strømningsteknikk

1

2

3

4

5

Industriell mekanikk

1

2

3

4

5

Produksjons- og kvalitetsteknikk

1

2

3

4

5

Produktutvikling og materialer

1

2

3

4

5