Omvendt jobbintervju med

Bane NOR

 onsdag 9. oktober

 kl. 17:00

 Bodegaen

 Graffi Grill

Påmelding stengt.

Antall plasser: 70

Om arrangementet:

The tables have turned, og Bane NOR skal gjennom en søknadsprosess. Det er søkernes tur til å intervjue arbeidsgiveren. Bli kjent med en av mentorene og traineer fra forskjellige fagområder på fremtidens jernbane. Hvilken kompetanse ser de etter i søkere? Hvordan forandrer deres prosjekter hverdagen til tusenvis av pendlere?

Surprise-gjest ønsker velkommen og tar oss gjennom kvelden. Det vil bli holdt jernbane-quiz med interrailbilletter i premiepotten!

Vi avslutter kvelden med middag på Graffi Grill Solsiden. Felles avreise med buss til Graffi fra Bodegaen etter arrangementet på Bodegaen.

 

Praktisk info:

  • Dørene åpner 17:00
  • Arrangementstart 17:15
  • Avreise til Graffi Grill Solsiden 19:00

Om bedriften:

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Vi planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer vi togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt vi gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Vår organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og vi er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver vi med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at vi skaper fremtidens jernbane.

Med på laget trenger vi stadig flere medarbeidere. De siste fem årene har vi ansatt over 2 000 nye medarbeidere, og med hele 320 milliarder kroner som skal investeres i jernbanen frem mot år 2029 er det utvilsomt et stort behov for mange nyutdannede i årene som kommer. Per dags dato kan vi skimte med store og spennende utfordringer hos Bane NOR. Visste du for eksempel at vi har Norges største IT-fornyelsesprosjekt og samferdselsprosjekter? Som byggherre og infrastruktureier kommer vi til å få bryne oss på mer enn nok fremover, og vi håper at du vil være med på reisen.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Emil Neby

41769456

emilne@uka.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Det medisinske fakultet

1

2

3

4

5

Helse, miljø og sikkerhet

1

2

3

4

5

Materialteknologi

1

2

3

4

5

Petroleumsfag

1

2

3

4

5