Lunsjpresentasjon med

Bane NOR

 onsdag 9. oktober

 kl. 12:00

 S6

 Pizza og mineralvann

Påmelding stengt.

Antall plasser: 220

Om arrangementet:

Lurer du på hvordan fremtidens jernbane ser ut? Eller hvordan det egentlig er å være nyansatt trainee i Bane NOR? Onsdag 9. oktober kommer Bane NOR til UKA for å gi deg svaret!

Vi får besøk av Sverre Kjenne, konserndirektør i divisjonen Digitalisering og Teknologi, som vil fortelle om hvordan Bane NOR skal få togene til å bli mer intelligente, blant annet gjennom innføringen av ERTMS. Med seg har han trainee Øyvind Frantzen som vil dele av sine erfaringer som nyansatt, samt hvordan det er å jobbe på et stort utbyggingsprosjekt.

Dørene åpner kl. 12 og det blir servering av pizza og mineralvann.

Velkommen!

Om bedriften:

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Vi planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer vi togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt vi gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Vår organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og vi er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver vi med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at vi skaper fremtidens jernbane.

Med på laget trenger vi stadig flere medarbeidere. De siste fem årene har vi ansatt over 2 000 nye medarbeidere, og med hele 320 milliarder kroner som skal investeres i jernbanen frem mot år 2029 er det utvilsomt et stort behov for mange nyutdannede i årene som kommer. Per dags dato kan vi skimte med store og spennende utfordringer hos Bane NOR. Visste du for eksempel at vi har Norges største IT-fornyelsesprosjekt og samferdselsprosjekter? Som byggherre og infrastruktureier kommer vi til å få bryne oss på mer enn nok fremover, og vi håper at du vil være med på reisen.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Emil Neby

41769456

emilne@uka.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Produktutvikling og produksjon

1

2

3

4

5