Bedriftspresentasjon med:

Deloitte: CTF hackathon

 mandag 21. oktober

 kl. 16:30

 Storsalen på Samfundet

Påmelding stengt.

Antall plasser: 100

Om arrangementet:

CTF-challenge med Deloitte

Deloitte arrangerer capture the flag-challenge mandag 21. oktober kl. 16.15 i Storsalen.

Hvert lag kan bestå av maks 4 personer, de to lagene som gjør det best vil vinne gavekort på komplett på 400 kr. I tillegg vil disse lagene få mulighet til å delta på finalen, som avholdes i Oslo. Deloitte vil da spandere reise, opphold og mat på de heldige vinnerne under finalen.

Hackazon-portalen til Cyber-teamet i Deloitte åpner en ny verden full av spennende Capture-the-flag oppgaver du kan bryne deg på. 
Du og laget ditt vil kjempe mot medstudenter om å håve inn flest poeng, og oppgavene vil teste deg på områder innenfor cybersikkerhet, slik som reversering av programvare, webteknologier, nettverkssikkerhet, analyse av datatrafikk, og mye mer. Et live scoreboard vil vise fremgang underveis, og vinnerlagene vil få gullbilletter direkte til den nasjonale finalen på Deloittes Oslokontor i mars. Her vil dere konkurrere mot vinnerlagene fra UiB, UiO og UiT i et større CTF-event. Vinnerlagene stikker også av med et gavekort til Komplett.no. 

Det blir servert pizza og drikke underveis. Vinnerlagene kåres kl. 20.00.

Etter arrangementet tar vi turen til Klubben, hvor man kan mingle med bedriftrepresentanter, og det vil være åpen bar!!!

Maks 100 deltakere. Det stilles ingen krav til forkunnskaper.

Vi sees!

Om bedriften:

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Globalt har Deloitte utgjort en forskjell i over 150 år. Organisasjonen har vokst i omfang og diversitet, til å utgjøre omtrent 286.000 ansatte i 150 land. Vi skal til enhver tid strekke vårt ansvar utover det som forventes av oss etisk, juridisk og økonomisk.

Vårt formål og våre verdier er retningsgivende for alt vi gjør i Deloitte. Formålet vårt er: To make an impact that matters. For å kunne fylle formålet, må vi gjøre oss fortjent til, og oppnå, respekt blant alle interessegrupper i samfunnet. Vi skal utfordre oss selv til å gjøre en forskjell for klienter, medarbeidere, profesjonen vår og for samfunnet. Slik utgjør Deloitte en forskjell i samfunnet.

Samfunnsansvar og bærekraft

I Deloitte Norge har vi over mange år jobbet med å integrere samfunnsansvar og bærekraft i vår virksomhet. Vi har kommet et godt stykke på vei, og arbeider systematisk med å kontinuerlig utvikle og forbedre oss for å nå ambisiøse mål i tiden fremover.

Vi tilbyr

Som et av Norges største revisjons- og rådgivningsmiljøer, tilbyr vi en rekke muligheter. Først og fremst får du muligheten til å løse utfordrende oppdrag for spennende kunder, noe som gir en svært meningsfylt hverdag. Du får et godt fagmiljø, med stort fokus på kompetanseutvikling og spennende oppdrag. Vi har gode muligheter for arbeid i og utveksling til kontorer i andre land. Du vil dermed få mulighet til å lære av spesialister fra hele verden, og bruke din spisskompetanse i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Ikke minst vil du bli en viktig del av vår levende, sosiale og uformelle bedriftskultur som vi er svært stolte av. Vi kan også tilby konkurransedyktige betingelser og et variert tilbud til ansatte innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. Du vil få muligheter til å sertifisere deg og utvikle deg blant landets fremste fageksperter på området.

Internship

Vil du ha faglige utfordringer, lære av erfarne kollegaer og utvikle deg som person? Vil du finne ut hvordan det egentlig er å jobbe som konsulent eller revisor? Da kan du søke internship hos oss! Ved Oslo-kontoret tilbyr vi både Winter internship i januar og Summer internship i juni til august for deg som går 4. kull. For mer informasjon og søknadsfrist se student.deloitte.no
[1:10 PM]

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Ingeborg Hjørnevik

47680808

ingebhjo@uka.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Informatikk

1

2

3

4

5