Heads for tomorrow

Norconsult - Heads for tomorrow

 torsdag 10. oktober

 kl. 15:15

 KJL 5

 Tapas i Klubben

Påmelding stengt.

Antall plasser: 70

Om arrangementet:

Program for dagen: 
10.00-14.00: Stands i Realfagsbygget, Stripa og EL-bygget
15.00-18.00: Samling i KJL 5, Kvikk-wrap og lag-konkurranser på Arena Trondheim
18.00-21.30: Small-talk roulette, Frati-tapas, mingling og premieutdeling på Klubben Samfundet. I tillegg vil en hemmelig gjest bli med oss og ha stand up på Klubben! 

Dette blir en dag fylt med spennende og morsomme innslag av det nyeste innen teknologi, droner og konkurranser. Det vil være gode muligheter for å komme i kontakt med dyktige og engasjerte Norconsultere enten det er på stand på dagtid eller under aktivitetene på kvelden. Det vil også være konkurranser med flotte premier i løpet av dagen! 

I Norconsult har vi en klar ambisjon om å være en pådriver for kreative, bærekraftige løsninger. I prosjektene våre er vi derfor opptatt av å gi gode råd til kunder om hvordan de kan redusere sitt prosjekts fotavtrykk og forbruk av energi. Torsdag 10. oktober vil du få mulighet til å se og høre om noen av Norconsults grønne prosjekter og snakke med engasjerte medarbeidere som brenner for miljø og klimaspørsmål, og hvordan vi jobber med dette i hverdagen.

Norconsults målrettede satsing på digitalisering, intern opplæring, utvikling av ny teknologi og optimalisering av arbeidsprosesser, har gitt oss en fremtredende bransjeposisjon innen BIM (Building Information Modelling) og annen ny teknologi som bruk av VR (Virtual Reality)/AR (Augmented Reality) og spillteknologi i prosjektgjennomføring. Vi vil gjerne vise frem noen av våre mest spennende prosjekter som benytter disse teknologiene under UKA, og håper du tar turen innom vår VR-stand for å teste det nyeste innen denne type teknologi!

Om bedriften:

Norconsult er Norges største – og en av de ledende – tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Tjenestene er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, og de er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt. Norconsult er en arbeidsplass hvor kompetanse møtes og hvor man i et innovativt fellesskap skaper nye muligheter for mennesker og samfunn. I tillegg til at Norconsult ansetter om lag 100 nyutdannede hvert år, tilbys sommerjobber og spennende muligheter for deg som ønsker å skrive master- eller diplomoppgave.
Norconsult har vid geografisk tilstedeværelse med et titalls kontorsteder i Norge samt lokale virksomheter i Sverige og Danmark. Norconsult har også datterselskaper i Afrika, Asia og Sør-Amerika. I løpet av de siste 50 årene har de hatt prosjekter i mer enn 150 land.
For ledige stillinger og sommerjobber, se mer informasjon på norconsult.no/karriere

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Paula Eriksen Hegg

46635332

paula.hegg@uka.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Arkitekt

1

2

3

4

5

Bygg- og miljøteknikk

1

2

3

4

5

Konstruksjon

1

2

3

4

5

Vann og miljø

1

2

3

4

5

Det medisinske fakultet

1

2

3

4

5

Energi og miljø

1

2

3

4

5

Marin teknikk

1

2

3

4

5

Marin prosjektering

1

2

3

4

5

Other

1

2

3

4

5

Produktutvikling og produksjon

1

2

3

4

5

Produktutvikling og materialer

1

2

3

4

5