Bedriftspresentasjon med:

NTE

 torsdag 12. september

 kl. 17:00

 S4

 Kjellkantinen

Påmelding stengt.

Antall plasser: 50

Om arrangementet:

NTE inviterer 3.- 5.klasse til bedriftspresentasjon den 12.september klokken 17.00 i S4 hvor de forteller om seg selv og hva de gjør. Etter presentasjonen blir det først konkurranse med premie,  og så vil det bli servert lekker spansk tapas, øl fra mikrobryggeriet Inderøy Gårdsbryggeri og mineralvann i Kjelkantinen.

Vel møtt!

 

Om bedriften:

NTE er et fornybarselskap som med fokus på kundenes framtidige behov utvikler, produserer og distribuerer ren og fornybar energi, og bygger og drifter digital infrastruktur. NTEs virksomhet omfatter produksjon og salg av energi og fiberbaserte kommunikasjonstjenester, bygging og drift av infrastruktur for strøm og kommunikasjon og elektroinstallasjoner. NTE har blant annet 22 kraftverk, 48 000 fiberkunder og 87 700 nettkunder i Trøndelag. Vi er om lag 700 ansatte, og har jobbet med bærekraftig og kritisk infrastruktur i 100 år.

Vi er på vei inn i et av de største skiftene på energiområdet noen sinne. De neste to tiårene skal utslippene fra fossil energibruk fases ut, og elektrifisering og ny teknologi kommer til å være en stor del av svaret på den utfordringen. Dette kommer til å kreve mye utvikling og nytenkning fra kraftbransjen, nettselskapenes og myndighetenes side, og den reisen kommer det derfor til å bli spennende å være med på.

 

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5