Bergensdagen:

Speedintervju

 torsdag 26. september

 kl. 08:00

 Gløshaugen

Påmelding stengt.

Antall plasser: 100

Vi minner om at eventuelle fravær uten beskjed 00:00 samme dag som presentasjonen vil medføre en prikk. To prikker medfører utestengelse fra våre systemer i 4 måneder

Om arrangementet:

Er du master/3. eller 4 års- student og snart klar for arbeidslivet?

Bergen er et fantastisk flott sted å jobbe!  

Tryg, EVRY, Sweco, ABB, Fana Sparebank, DNB, OneSubsea, BKK, Bergen kommune, Cargill, Bouvet og TV 2 er alle spennende bedrifter på jakt etter topp kompetanse. Kanskje er en av de din fremtidige arbeidsplass?

Meld deg opp til et speed-intervju den 26. september ved å sende inn søknad her på denne siden eller ved å sende e-post til dorthe.slotvik@teknologiporten.no.

I "søknaden" trenger vi:
- Navn, alder
- Studieretning
- Bedrift(er) du ønsker intervju med
- Kort om deg
- Ønsket tidspunkt for speedintervju (Kun torsdag 26.09.19)

Første mann/kvinne til mølla!

Du vil få informasjon om tid og sted på mail. Sjekk søppelpost.

Informasjon om bedriftene som skal avholde speedintervjuer

Bergen Kommune

Over 18.000 mennesker jobber i Bergen kommune, og er med det den klart største arbeidsgiveren i regionen. Oppdraget vårt er å levere gode tjenester innbyggerne i Bergen. Åpen, kompetent, pålitelig og samfunnsengasjert er Bergen kommunes grunnleggende verdier.

På stripa 26. september kan du snakke med følgende etater: 

Bymiljøetaten bygger offentlig infrastruktur som veger, byrom, fortau, lekeplasser og torg og forhandler frem avtaler med utbyggere. Videre drifter og vedlikeholder etaten kommunale parker, veger, byrom, friområder og kommuneskog og overvåker parkeringsbestemmelsene på kommunal gategrunn

Plan- og bygningsetaten har ansvar for arealforvaltning innen plan, bygg og oppmåling.

Vann- og avløpsetaten sørger for en tilstrekkelig og sikker vannforsyning, og en miljømessig riktig avløpshåndtering.

 

TV2

TV 2 - Vil du jobbe i et av Norges største mediehus?

Har du lyst til å utvikle noe hele Norge har et forhold til? Får du kick av at koden du skriver er med på å skape uforglemmelige øyeblikk for en hel nasjon? I TV 2 er du med på å utforme mediehverdagen til det norske folk.

I TV 2 får du muligheten til å eksperimentere, utfordre og skape. Her får du rom til å holde deg oppdatert og faglig på topp. Og viktigst av alt; hos oss kan du glede deg til hver eneste dag på jobben, i et godt og integrerende arbeidsmiljø! Vi vil i løpet av neste halvår lyse ut flere ledige stillinger. I tillegg kan vi tilby sommerjobber neste år.

TV 2 er Norges største kommersielle tv-hus og en av landets sterkeste merkevarer. TV 2 har vært allmennkringkaster og viktig samfunnsaktør siden 1992. Mediehuset TV 2s virksomhet omfatter både lineær-TV, strømmetjenesten TV 2 Sumo og Norges raskest voksende nettsted for nyheter.

 

Tryg

Om selskapet: Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap, og er tilstede i Norge, Sverige og Danmark. Vi er medarbeidere som går på jobb hver dag for å gjøre det trygt og enkelt for kundene våre, og samtidig bidra til å skape et tryggere samfunn. Les mer på www.tryg.no. Det handler om å være trygg.

Hva ser vi etter? Vi ser etter utadvendte og arbeidsomme studenter som ønsker å oppnå gode resultater. Har du gode kommunikasjons- og samarbeidsevner? Klarer du å håndtere rutineoppgaver så vel som spennende utfordringer? Lærer du raskt og vil du jobbe hos oss de neste to-tre årene? Da kan deltidsjobb i Tryg Forsikring være noe for deg!  Vi ser også etter deg som er interessert i søke fast jobb i Tryg etter endt studietid. Det er mange spennende jobber og karrieremuligheter hos oss.

Hva kan vi tilby deg? Et nytenkende og spennende arbeidsmiljø, dyktige kolleger, utviklingsmuligheter, høy arbeidsglede og sosiale- fritidstilbud på jobben!

 • Deltidsjobber for studenter – en av flere veier inn til fast jobb i Tryg er å begynne som student i 20 % deltidsjobb i Tryg. Følg med på ledige deltidsstillinger på vår hjemmeside www.tryg.no  

 • Årlig opptak av Traineestillinger gjennom Trianee Vest.

 • Ledige vikariater og faste stillinger. Følg med på www.tryg.no  

 

Fana Sparebank

I Fana Sparebank er det muligheter for å være med å påvirke bankhverdagen til mange mennesker og utgjøre en forskjell, gjennom forbedring av eksisterende tjenester og utvikling av nye. Vi er opptatt av å ligge i front på nye digitale banktjenester og har blant annet utviklet merkevarer som Himla Eiendomsmegling og jobber nå med å utvikle en ny bank. Vi er banken som ønsker å være annerledes. Derfor er vi alltid på jakt etter dyktige hoder som liker å tenke utenfor boksen. Vi jobber raskt og har korte beslutningsveier, og har et svært kompetent fagmiljø med stort fokus på tverrfaglighet, utvikling, trivsel og motiverende arbeidsoppgaver. Finansbransjen er i rask endring og vi jobber både tverrfaglig og agilt for å gjennomføre prosjekter effektivt og med høy kvalitet. Vi jobber med det nyeste innenfor .NET og Javascript rammeverk (fortrinnsvis React) og nye systemer for selvbetjening gjennom digitale kanaler. Hos oss har du stor påvirkningskraft i et kreativt utviklermiljø.

Fana Sparebank er en offensiv selvstendig bank som er lokalisert i Bergen, med rundt 150 engasjerte medarbeidere. Vi har en sterk posisjon i vårt marked, med stort fokus på personlig service og rådgivning.

Vi er opptatt av å være en viktig bidragsyter for samfunnet rundt oss, både gjennom lokalt engasjement og våre strategiske samarbeidspartnere. Sammen med Bergen Næringsråd står vi blant annet for gjennomføringen av Nattevandringen og utdeling av den årlige Bærekraftsprisen. Nattevandringen i Bergen ble arrangert for første gang i 2018, der over 5.000 bergensere gikk sammen med oss for de 17 bærekraftsmålene og et bedre samfunn. I tillegg til Fana Sparebank, består konsernet av Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt.

 

Cargill

Cargill provides food, agriculture, financial and industrial products and services to the world. Together with farmers, customers, governments and communities, we help people thrive by applying our insights and over 150 years of experience. We have 155,000 employees in 70 countries who are committed to feeding the world in a responsible way, reducing environmental impact and improving the communities where we live and work.

Cargill established its activities in Norway in 2015 with the acquisition of EWOS, a global leader in salmon nutrition. Cargill employs about 366 people in 8 locations in Norway, the locations include three feed manufacturing facilities and a state-of-the-art Research & Development center.

EWOS is now integrated into Cargill Animal Nutrition as a business called Cargill Aqua Nutrition representing the EWOS brand.

 

ABB

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur. Ved å bygge videre på over 130 års innovasjonshistorie former ABB i dag fremtiden for industriell digitalisering med to klare verditilbud: overføring av strøm fra kraftverk til strømuttak og automatisering av industrien fra naturressurser til ferdige produkter. Som hovedpartner for ABB Formel E, den helelektriske internasjonale FIA motorsportklassen, flytter ABB grensene for elektrisk transport og bidrar til en bærekraftig fremtid. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 147 000 ansatte. www.abb.no

 

Bouvet

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Bouvet er notert på Oslo Børs.

Bouvet består av til sammen over 1450 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger, matematikere og antropologer som bistår bedrifter og samfunsaktører i alle bransjer. 

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

 

DNB Bank

DNB er Norges mest spennende IT-firma: DNB går fra å være tradisjonell bank til å bli et teknologiselskap når fremtidens bankløsninger skal bygges. 

DNB satser på IT: DNB Bergen skal utvide tech-miljøet, og trenger utviklere og dataingeniører. Nøkkelord: Utvikling, Design Thinking, DevOps, Agile, Insight (Data, customer) 

DNB satser på studenter og nyutdannede:

 • Graduate programmene:

  • Architect greenhouse

  • Cyber security academy

 • Summer internship, 6-9 uker sommerjobb 

DNB tilbyr et mangfold av muligheter: I DNB jobber UX-designere, arkitekter, forretningsutviklere, tjenestedesignere, tekstforfattere og utviklere tett sammen for å designe en enkel og intuitiv opplevelse, meningsfylte animasjoner og visualisere til tider komplekse data. 

DNB satser på gründere og startups: DNB samarbeider tett med gründermiljøer i Bergen

 

EVRY

Som nyutdannet i EVRY får en unik mulighet til å bygge karriere i et av Nordens ledende teknologiselskap. EVRY Graduate Program kombinerer dyp faglig innsikt med praktisk trening og internasjonal nettverksbygging. Programmet tar sikte på å utvikle neste generasjons teknologieksperter og ledere l.  Du starter i august 2020 og i løpet av de neste ni månedene får du reise på networking-events i Riga, Oslo og Stockholm, utvikle deg til konsulent eller ekspert innen ditt forretningsområde og delta i et spennende fellesskap sammen med andre Graduates.

Bli en del av vårt fellesskap av høyt motiverte og engasjerte kolleger som brenner for samfunnsnyttig og fremtidsrettet teknologi!

 

Sweco

Behovet for dyktige rådgivere med ingeniør- eller miljøfaglig kompetanse øker i takt med vår by- og samfunnsvekst. Dette skaper spennende arbeidsmuligheter for deg som ønsker at jobben du gjør bidrar til noe positivt for fremtiden.

Sweco har et av landets mest attraktive rådgivermiljøer innen teknikk og miljø. Vi løser mange spennende oppgaver innen markedsområdene bygg, industri og eiendom, infrastruktur samt energi. 

Som rådgivere inspireres vi av å jobbe sammen i utfordrende prosjekter som forme fremtidens byer og samfunn. Deler du samme engasjement, vil du trives hos oss.

 

OneSubsea

«Siden oppstarten i 1983 har OneSubsea utviklet nytenkende løsninger for det internasjonale subsea-markedet og flyttet grenser for hva som er mulig å sette i drift på store havdyp. OneSubsea er i dag en ledende leverandør av subsea pumpesystemer, og er i tillegg i verdenstoppen når det gjelder subsea flerfasemålere og Swivel-systemer for produksjonsfartøy.

OneSubsea er en del av Schlumberger, med verdens største interne arbeidsmarked og muligheter til personlig og faglig utvikling.

Ved OneSubsea’s hovedkontor i Bergen har vi ca 600 ansatte, de fleste ingeniører. Våre sterke prosjekt-team er sammensatt av de beste fagfolk innen prosessteknikk, strømningsteknikk, kyberteknikk, mekanisk design, roterende maskineri (+ flere). Oljeselskap verden over forsyner oss jevnlig med spennende og utfordrende oppgaver, og er stadig er på utkikk etter kvikke hoder som elsker å jobbe sammen mot nye mål og rekorder.»

 

BKK

BKK ble etablert i 1920 for å bidra til å møte samfunnets behov for energi. Vår evne til innovasjon og nytenkning har vært med på å skape det moderne samfunn. BKK er i dag Vestlandets største kraftselskap, og ledende innen utvikling av klimavennlig energi og fremtidsrettede infrastrukturløsninger. Vår visjon, Vi gir morgendagen nye muligheter, tar utgangspunkt i BKKs stolte tradisjon for pionervirksomhet. Denne tradisjonen er verdifull for konsernet. Å bidra til en bærekraftig og god utvikling av samfunnet preger vår forretningsidé og vårt samfunnsengasjement.

Våre hovedaktiviteter er vannkraftproduksjon, energiomsetning og infrastruktur til strøm og fiber. I tillegg har vi aktiviteter innen fjernvarme, energimåling, entreprenørtjenester og internett og telekomløsninger.

 • Ca 1200 ansatte

 • 28 vannkraftverk

 • 16 500 km strømnett

 • Over 200 hurtigladere

 • Over 200 000 nettkunder

 • 70 % av de største bedriftene i vårt område har telekomløsning fra oss

 • 925 fjernvarmebygg

Om bedriften:

Bergen Næringsråd er den største lokalt forankrede næringsorganisasjonen i Bergen med over 3000 medlemmer som representerer mer enn 100.000 arbeidstakere. Bergen Næringsråd er en pådriver for å gjøre bergensregionen til Norges mest attraktive næringsområde. Vi arrangerer rundt 120 medlemsmøter hvert år med til sammen 15.000 deltakere. Bergen Næringsråd driver også et av Norges mest attraktive traineeprogram i Trainee Vest som går på tvers av bransjer og gir nyutdannede en kickstart på arbeidslivet.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Dorthe Alida Arntzen Slotvik

41275259

dorthe.slotvik@teknologiporten.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Arkitekt

1

2

3

4

5

Bachelor Programmes

1

2

3

4

5

Biologi

1

2

3

4

5

Kjemi

1

2

3

4

5

Bioteknologi

1

2

3

4

5

Biopolymerkjemi og biokjemi

1

2

3

4

5

Molekylærbiologi

1

2

3

4

5

Systembiologi

1

2

3

4

5

Bygg- og miljøteknikk

1

2

3

4

5

Bygg og anlegg

1

2

3

4

5

Bygg- og miljøteknikk

1

2

3

4

5

Konstruksjon

1

2

3

4

5

Vann og miljø

1

2

3

4

5

Veg, transport og geomatikk

1

2

3

4

5

Datateknologi

1

2

3

4

5

Data og informasjonsforvaltning

1

2

3

4

5

Intelligente systemer

1

2

3

4

5

Komplekse datasystemer

1

2

3

4

5

Software

1

2

3

4

5

Spillteknologi

1

2

3

4

5

Elektronisk systemdesign og innovasjon

1

2

3

4

5

Akustikk

1

2

3

4

5

Innvevde systemer

1

2

3

4

5

Krets- og systemdesign

1

2

3

4

5

Nanoelektronikk og fotonikk

1

2

3

4

5

Signalbehandling og kommunikasjon

1

2

3

4

5

Energi og miljø

1

2

3

4

5

Fakultetet for samfunnsvitenskap og teknologiledelse

1

2

3

4

5

Fysikk og matematikk

1

2

3

4

5

Biofysikk og medisinsk teknologi

1

2

3

4

5

Industriell matematikk

1

2

3

4

5

Teknisk fysikk

1

2

3

4

5

Geologi

1

2

3

4

5

Arktisk geologi

1

2

3

4

5

Bergrunns- og ressursgeologi

1

2

3

4

5

Miljø- og geoteknologi

1

2

3

4

5

Helse, miljø og sikkerhet

1

2

3

4

5

Industriell design

1

2

3

4

5

Interaksjonsdesign

1

2

3

4

5

Produktdesign

1

2

3

4

5

Industriell kjemi og bioteknologi

1

2

3

4

5

Bioteknologi

1

2

3

4

5

Kjemi

1

2

3

4

5

Kjemisk prosessteknologi

1

2

3

4

5

Materialkjemi og energiteknologi

1

2

3

4

5

Industriell økonomi og teknologiledelse

1

2

3

4

5

Datateknologi

1

2

3

4

5

Energi og miljø

1

2

3

4

5

Marin teknikk

1

2

3

4

5

Master i helse, miljø og sikkerhet

1

2

3

4

5

Informatikk

1

2

3

4

5

Data- og informasjonsforvaltning

1

2

3

4

5

Intelligente systemer

1

2

3

4

5

Komplekse datasystemer

1

2

3

4

5

Software

1

2

3

4

5

Spillteknologi

1

2

3

4

5

Ingeniørvitenskap og IKT

1

2

3

4

5

Geomatikk

1

2

3

4

5

Konstruksjonsteknikk

1

2

3

4

5

Marin teknikk

1

2

3

4

5

Maskinteknikk

1

2

3

4

5

Petroleumsfag

1

2

3

4

5

Produksjonsledelse

1

2

3

4

5

Kybernetikk og robotikk

1

2

3

4

5

Energi og prosesstyring

1

2

3

4

5

Medisinske og biologiske systemer

1

2

3

4

5

Roboter og fartøystyring

1

2

3

4

5

Tilpassede datasystemer

1

2

3

4

5

Marin teknikk

1

2

3

4

5

Driftsteknikk

1

2

3

4

5

Marin hydrodynamikk

1

2

3

4

5

Marin konstruksjonsteknikk

1

2

3

4

5

Marin kybernetikk

1

2

3

4

5

Marin prosjektering

1

2

3

4

5

Marine ressurser og havbruk

1

2

3

4

5

Marint maskineri

1

2

3

4

5

Undervannsteknikk

1

2

3

4

5

Master Programmes OTHER

1

2

3

4

5

Applied and Engineering Mathematics

1

2

3

4

5

Coastal and Marine Engineering and Management

1

2

3

4

5

Digital Samhandling

1

2

3

4

5

Eiendomsutvikling og forvaltning

1

2

3

4

5

Electric Power Engineering

1

2

3

4

5

Elektronikk

1

2

3

4

5

Embedded Computing Systems

1

2

3

4

5

Energibruk og energiplanlegging

1

2

3

4

5

Entreprenørskolen

1

2

3

4

5

European Wind Energy Master

1

2

3

4

5

Fysisk planlegging

1

2

3

4

5

Helse, miljø og sikkerhet

1

2

3

4

5

Industriell kybernetikk

1

2

3

4

5

Information Systems

1

2

3

4

5

Innovative Sustainable Energy Engineering

1

2

3

4

5

Light Metals, Silicon and Ferroalloy Production

1

2

3

4

5

MSc Chemistry

1

2

3

4

5

MSc Molecular Medicine

1

2

3

4

5

MSc in Biology

1

2

3

4

5

MSc in Chemical Engineering

1

2

3

4

5

MSc in Environmental Toxicology and Chemistry

1

2

3

4

5

Matematikk

1

2

3

4

5

Medical Technology

1

2

3

4

5

Polymer Technology

1

2

3

4

5

Project Management

1

2

3

4

5

Reliability, Availability, Maintainability and Safety

1

2

3

4

5

Security and Mobile Computing

1

2

3

4

5

Sustainable Architecture

1

2

3

4

5

Sustainable Urban Transitions

1

2

3

4

5

Telematics - Communication Networks and Networked Services

1

2

3

4

5

Urban Ecological Planning

1

2

3

4

5

Materialteknologi

1

2

3

4

5

NTNU Bachelor

1

2

3

4

5

Drift av Datasystemer

1

2

3

4

5

Byggingeniør

1

2

3

4

5

Dataingeniør

1

2

3

4

5

Digital forretningsutvikling

1

2

3

4

5

Elektroingeniør

1

2

3

4

5

Fornybar energi

1

2

3

4

5

Logistikkingeniør

1

2

3

4

5

Maskiningeniør

1

2

3

4

5

Materialteknologi

1

2

3

4

5

Olje- og gassteknologi

1

2

3

4

5

Økonomi og administrasjon

1

2

3

4

5

Nanoteknologi

1

2

3

4

5

Bionanoteknologi

1

2

3

4

5

Nanoelektronikk

1

2

3

4

5

Nanoteknologi for materialer, energi og miljø

1

2

3

4

5

Petroleumsfag

1

2

3

4

5

Petroleum boreteknikk

1

2

3

4

5

Petroleumsgeofag

1

2

3

4

5

Petroleumsteknologi

1

2

3

4

5

Produktutvikling og produksjon

1

2

3

4

5

Energi-, prosess- og strømningsteknikk

1

2

3

4

5

Industriell mekanikk

1

2

3

4

5

Produksjons- og kvalitetsteknikk

1

2

3

4

5

Produktutvikling og materialer

1

2

3

4

5

Project Management

1

2

3

4

5

Civil Engineering

1

2

3

4

5

Industrial Engineering

1

2

3

4

5

Production and Quality Engineering

1

2

3

4

5

Tekniske geofag

1

2

3

4

5

Ingeniør- og miljøgeologi

1

2

3

4

5

Mineralproduksjon og teknisk ressursgeologi

1

2

3

4

5

Undervannsteknologi

1

2

3

4

5

Drift og vedlikehold

1

2

3

4

5

Marin undervannsteknologi

1

2

3

4

5

Undervannskontrollsystemer

1

2

3

4

5