Bedriftspresentasjon med:

Statkraft

 mandag 18. mars

 kl. 17:15

 Bror

 Bror

Påmelding stengt.

Antall plasser: 50

Om arrangementet:

Statkraft inviterer 2-5. klasse til bedriftspresentasjon mandag 18. mars 17:15 på Bror. Her kan du høre mer om Statkraft sitt sommerprosjekt, samt vinne billetter til arrangementet, Technoport! Det blir tacobuffet og drikke etter presentasjonen. 

 

Statkraft har et viktig samfunnsoppdrag; produsere og levere ren energi til verden. Statkraft er etablert i Europa, Sør-Amerika og Asia. I år skal sommerprosjektet omhandle India, hvor studentene vil få muligheten til å reise til India for å lære mer om det lokale energimarkedet. Interessert i å høre mer om prosjektet? Meld deg på bedriftspresentasjonen 18.mars!

Kvelden avsluttes med en Kahoot, hvor tre heldige kan vinne billetter til Technoport!

 

Hva er Technoport, og hvorfor bør du delta?
Technoport er en teknologikonferanse og møteplass for entreprenører, forskere, politikere, forretningsledere, studenter og mange flere! Her presenteres Norden’s banebrytende innovasjoner. Konferansen holdes i Norge’s teknologihovedstad Trondheim den 27.mars. Statkraft er partner av konferansen, og vår egen Arne Haugland skal fortelle om hvordan Statkraft bruker AI, og hvordan det har endret tilnærmingen til hele driftsmodellen. Andre energiaktører vil være tilstede og snakke om forbindelsen mellom teknologi og dekarbonisering. Statkraft ønsker å gi EMIL-studenter muligheten til å få med seg siste nytt innenfor deep tech. Vi ønsker å invitere med oss 15 studenter, hvor tre av billettene deles ut 18.mars. Delta på bedriftspresentasjonen å se hvordan du kan vinne resterende billetter! Du kan lese mer om Technoport her; https://conference.technoport.no/»

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5