Bedriftspresentasjon med:

PQA og Gabeltek

 onsdag 14. november

 kl. 17:00

 Bror

 Bror

Påmelding stengt.

Antall plasser: 30

Om arrangementet:

Gabeltek og PQA inviterer 5.klasse til bedriftspresentasjon onsdag 14.11.2018 kl. 17:00

Lurer du på hvordan det er å være gründer i kraftbransjen? Håkon Gabrielsen (Gabeltek) og Henrik Kirkeby (PQA) kommer tilbake til studiestedet for å fortelle om deres vei fra sivilingeniørutdannelse til å starte eget selskap. Begge ble uteksaminert fra Gløshaugen i 2013, og startet karrierene sine i Sweco og SINTEF Energi, før de uavhengig av hverandre startet hver sin rådgivende bedrift i 2017. Onsdag kveld neste uke snakker de om hvorfor de valgte å bli grundere, erfaringer med å opprette firma, få sine første kunder, og hvordan få til god drift.

Bedriftspresentasjonen vil foregå på Bror, hvor det også blir tacobuffet og drikke.

Om bedriften:

PQA (Power Quality Analysis) er en bedrift som tilbyr måling, analyse, problemløsning og rådgivning innen spenningskvalitet. PQA har som formål å være en ressurs for nettselskap og industri ved arbeid relatert til spenningskvalitet, f.eks. i arbeid med distribuert produksjon, smarte nett og mikronett, spenningsregulering, nettplanlegging med krevende laster, og mye mer.

Gabeltek leverer prosjektering og analyse for vindparker, vannkraftverk og nettanlegg. Typiske oppdrag er beregninger for kabeldimensjonering, jordingsanlegg, vernplanlegging eller nettilknytning av kraftverk. Gabeltek jobber for å være spesielt dyktige på avanserte beregninger, slik som f.eks. magnetfelt og induksjon, dynamisk simulering, FEM-beregning og kraftsystemanalyse.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

EMIL-Link Emil

link-styret@emilweb.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Energi og miljø

1

2

3

4

5

Elektrisk energiteknikk og smartnett

1

2

3

4

5

Energi- og prosessteknikk

1

2

3

4

5

Energiplanlegging og miljøanalyse

1

2

3

4

5