Bedriftspresentasjon med:

Schlumberger

 tirsdag 13. november

 kl. 17:00

 P1, PTS

 Pizza in the cafeteria

Påmelding stengt.

Antall plasser: 50

Om arrangementet:

Ønsker du å jobbe i et innovativt selskap som utvikler den nyeste teknologien, software og digitale løsninger innen olje og gass

 Eller…

…kunne du tenkte deg å jobbe som feltingeniør internasjonalt, med en bratt læringskurve og mye ansvar?

Tirsdag den 13. november har du mulighet til å treffe 3 sivilingeiører fra NTNU, som jobber i forskjellige segmenter og på ulike nivåer i Schlumberger. Alle kommer til å dele litt om sine erfaringer og opplevelser som ansatte i selskapet med deg.

Etter presentasjonen blir det servert pizza i kantina. 

Minner om utlysning av summer internships for 2019. Potensielle kanditater vil bli innkalt til intervju dagen etter presentasjonen. 

Om bedriften:

Schlumberger er verdens ledende oljeserviceselskap. Vi leverer avansert teknologi og kompetanse til kunder i petroleumsindustrien, og har over 100,000 ansatte fordelt på operasjoner i 85 land verden over. Vi har et mangfold av karrieremuligheter som lar deg bruke og utvikle dine ferdigheter fra første dag på jobben,og vi gir deg den opplæringen du trenger for å lykkes.

 

Schlumberger ble etablert i Norge allerede i 1966 og i dag befinner selskapets teknologiske kompetanse seg ved basene i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

BK Berg

bedrift@bergstud.no

Linje / Fordypning Årstrinn
Petroleumsfag

1

2

3

4

5

Petroleumsgeofag

1

2

3

4

5

Petroleumsteknologi

1

2

3

4

5