Bedriftspresentasjon med:

Uformell middag og Martin Garrix-konsert

 onsdag 25. oktober

 kl. 17:00

 Edgar

 SuperHeroBurger

Påmelding stengt.

Antall plasser: 24

Om arrangementet:

Martin Garrix vors med Schibsted!

Schibsted inviterer til Martin Garrix-vors på Edgar. Her blir det et uhøytidelig opplegg sammen med representanter fra Schibsted, mat fra SuperHero Burger og noe godt i glasset. Her ønsker Schibsted sine representanter å komme i kontakt med potensielle arbeidstakere.

Videre settes kursen mot Dødens Dal, for konsert med det som kanskje er UKA-17 sin mest attraktive artist, nemlig Martin Garrix. Schibsted har 24 billetter til konserten som de skal dele med dere, her trenger du altså ikke å ha kjøpt billett!

20 av studentene som får delta på arrangementet velges på bakgrunn av motivasjonsbrev, de resterende 4 vil bli plukket ut av Schibsted sine representanter på stand.

Om søknaden:
Skriv ca. 2-6 setninger om hvorfor du ønsker å være med Schibsted på uformell middag og Martin Garrix-konsert 25. oktober. Deretter, skriv ca. 4-10 setning om hvordan du tror at teknologi kommer til å forandre samfunnet vårt til det bedre. Det kan være lite, stort, spesifikt eller bredt - helt opp til deg!

FRIST SØKNAD ER 23:59 ONSDAG 4.OKTOBER.
 

*Har du noen allergier? Legg de inn på brukerprofilen din på teknologiporten, så blir de tatt hensyn til

 

 

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn