Bedriftspresentasjon med:

Dagens bedrift: Holte Consulting

 fredag 27. oktober

 kl. 12:00

 KJL2

 KJL2

Påmelding stengt.

Antall plasser: 85

Om arrangementet:

27. oktober presenterer UKA stolt Holte Consulting som Dagens Bedrift.

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift, i samarbeid med UKA, tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?
 

Program for dagen

09:00-14:00 - Besøk oss på stand på Stripa for å slå av en prat, få deg litt nytraktet kaffe og noe godt å spise.

10:15-11:00 - Presentasjon: Her vil du høre om hvem Holte Consulting er, hva vi jobber med og hvordan det er å være nyutdannet hos oss.

11:15-12:00 - The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership: Administrerende direktør i Holte Consulting gir deg en eksklusiv innføring i strategisk prosjektledelse. Her har du en unik mulighet til å lære mer om prosjektledelse som er vårt spesialistområde. 

Vi serverer noe å bite i slik at du er klar for nye og inspirerende inntrykk!

The Evolution From Project Management to Strategic Project Leadership
“Moving Project Management to the next level”

Bli med og opplev Strategisk prosjektledelse. SPL® på 45 minutter. SPL tar for seg hvordan du kombinerer innovasjon og nyskapende ledelse i prosjekter.

SPL® er en forskningsbasert metode for å definere, planlegge og drive prosjekter forretningsmessig. SPL bygger på tradisjonell prosjektledelse, og tilfører strategi, innovasjon og ledelse som viktige tilleggsdimensjoner. Der tradisjonell prosjektledelse har fokus på resultatmål (leveranse), har SPL fokus på forretningsmessig effekt og gevinstmål, gjennom god ledelse. Fra «project output» til «project outcome».

Innovasjon - tilpasning til usikkerhet, kompleksitet og fortløpende teknologisk endring. Du får innsikt i hvordan ditt prosjekt bidrar til innovasjon for din virksomhet

Strategi - verdiskapning og konkurransefortrinn. Du lærer å utvikle din egen prosjektstrategi,  hvordan produktet eller tjenesten skal vinne konkurransen om kundene i markedet.

Inspirerende lederskap. Hvordan du med enkle grep kan bidra med inspirerende lederskap som sikrer suksess i ditt prosjekt

 

Kan du være vår neste kollega?

Vi kjører speedintervjuer for deg som går 5.klasse fra ca. kl. 12:00 og utover ettermiddagen.

Stillingsannonsen finner du her

Send inn din søknad med CV og karakterutskrifter til jobb@holteconsulting.com innen 24.10.2017.
Oppstart: 2018

 

 

Vi gleder oss til å treffe deg!

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulenthus som jobber med landets største offentlige og private organisasjoner, hovedsakelig i prosjekter innenfor IT, telekom, energi, bygg, anlegg og eiendom. Holte Consulting er fagspesialister innen prosjektledelse og jobber med å levere støtte og kunnskap innen styring og gjennomføring av prosjekter. Ved å kombinere prosjektfaglig kompetanse med teknologisk forståelse og operativ erfaring bidrar vi til vellykkede prosjekter for kunden.


Vi hjelper våre kunder med


Rådgivning og analyse:

Vi tilbyr rådgivning og analysetjenester for prosjekter helt fra idéfasen til prosjektene er gjennomført. Konseptvalgutredning, kostnadsberegning, usikkerhetsanalyse, kvalitetssikring og teknisk due diligence er noen av våre kompetanseområder.


Operativ prosjektledelse og strategisk prosjektstøtte:

Med vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på gjennomføringen av prosjekter med flere ulike prosjektfaglige roller i både privat og offentlig sektor. Dette gir konsulentene våre mulighet til å være i langvarige oppdrag og jobbe på kontorene til andre spennende bedrifter, og man kan følge prosjektene ute hos våre kunder fra oppstart til slutt.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn