Bedriftspresentasjon med:

Dagens bedrift: Bane NOR

 tirsdag 17. oktober

 kl. 15:30

Om arrangementet:

17. oktober presenterer UKA stolt Bane NOR som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

 

Opplegg for dagen

08.00 – 11.15: Morgenkaffe og ferskt bakverk deles ut på stand [Realfagsbygget, Kjelhuset, Glassgården og Sentralbygget]

11.15 – 12.00: Lunsjpresentasjon – Det skal investeres 320 milliarder i jernbanen de neste 12 årene, vil du være med på å skape fremtidens jernbane? Livet som trainee i Bane NOR [S2]

15.30 – 17.30: Game show – Are you smarter than a trainee? Underholdning, servering og fine premier [Bodegaen]

17.30 – 22.00: Bespisning og mingling med våre traineer [Graffi Nordre]

 

Påmelding:
Lunsjpresentasjon HER
Game show: "Are you smarter than a trainee?" HER

Om bedriften:

Fra 1. januar 2017 overtok Bane NOR ansvaret fra Jernbaneverket for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Vi planlegger, drifter, vedlikeholder og bygger fremtidens jernbane. I tillegg styrer vi togtrafikken, og sikkerhet er overordnet i alt vi gjør. Etter jernbanereformen i 2017 ble vi landets ledende knutepunktutvikler, og en viktig aktør innen sted- og byutvikling. Vår organisasjon teller i dag 4 500 medarbeidere, og vi er spredt langs hele jernbanenettet i vårt langstrakte land. Som du kanskje har skjønt driver vi med veldig mye forskjellig, men det som går igjen er at vi skaper fremtidens jernbane.

Med på laget trenger vi stadig flere medarbeidere. De siste fem årene har vi ansatt over 2 000 nye medarbeidere, og med hele 320 milliarder kroner som skal investeres i jernbanen frem mot år 2029 er det utvilsomt et stort behov for mange nyutdannede i årene som kommer. Per dags dato kan vi skimte med store og spennende utfordringer hos Bane NOR. Visste du for eksempel at vi har Norges største IT-fornyelsesprosjekt og samferdselsprosjekter? Som byggherre og infrastruktureier kommer vi til å få bryne oss på mer enn nok fremover, og vi håper at du vil være med på reisen.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn