Bedriftspresentasjon med:

Dagens bedrift: Accenture

 fredag 6. oktober

 kl. 18:00

Om arrangementet:

6. oktober presenterer UKA stolt Accenture som Dagens Bedrift! UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Vi i Accenture er stolte samarbeidspartnere med UKA og stiller med tidenes mest innholdsrike og spennende opplegg under Dagens Bedrift 6. oktober. Det blir masse ulike aktiviteter og vi gleder oss til å se deg!
 

Opplegg for dagen:

09:15 – 10:00 Brainfood & Breakfast [S5, Sentralbygget]: Start dagen med kaffe, frokost og brainfood på vårt frokostseminar! Det blir servering av deilig frokost og rykende varm Dromedar-kaffe, og vi har tatt med én av våre beste eksperter som holder et interaktivt foredrag rundt temaet «Hvordan påvirker den fjerde industrielle revolusjon DEG?» Mer info og påmelding på Teknologiporten.

09:00 – 15:00 Accenture Auditions: 
Påmeldingsfristen er ute!

10:00 – 15:15 Stand med Escape Room [Realfagbygget og Sentralbygget]: Kom og heng med oss! Vi vil stå flere steder på Gløshaugen, hvor du får mulighet til å prate med våre usedvanlig hyggelige konsulenter, delta i konkurranser hvor du kan vinne fete premier, og sist men ikke minst: ta med deg vennene dine og prøv dere i vårt spesiallagde Escape Room Accenture Edition! Påmelding på stand.

11:00 – 14:00 Speed-date en konsulent [Kjl22, Kjl23, Kjl24, Kjelhuset]: Få svar på alt du lurer på! I en uformell setting får du muligheten til å bli bedre kjent med Accenture, diskutere ulike karrieremuligheter, spørre om råd eller ta en prat om hva som helst mellom himmel og jord med én av våre joviale konsulenter over en kopp kaffe. Mer info og påmelding på Teknologiporten.

11:00 – 17:00 Hackathon [G012, Gamle Elektro]: Briljer med dine dataskills! VennSkaper er spillmaskinen som gir deg sjansen til å treffe nye folk ved at du svarer på dilemmaer og morsomme spørsmål, og er laget i samarbeid mellom Accenture og UKA. Det laget som finner den kuleste måten å bruke dataen fra VennSkaper på vinner Hackathon og blir premiert! Mer info og påmelding på Teknologiporten.

15:30 – 16:45 The Accenture Way [S7, Sentralbygget]: Hva betyr det egentlig å være ansatt i Accenture? Vi forteller om Accenture, hva vi står for, hvordan vi jobber og om hva som er på toppen av alle våre kunders agenda. Samtidig serverer vi mat og noen gode historier fra livet som Accenturekonsulenter. Mer info og påmelding på Teknologiporten.

Utover kvelden vil dere finne oss på Lyche og Samfundet, hvor vi gleder oss til å nyte det beste av hva UKA har å by på av mat, god drikke og selvfølgelig Accenture sin egen drink: High Performance. Delivered.

Vi sees!


Påmelding:
Brainfood & Breakfast – «Hvordan påvirker den fjerde industrielle revolusjon DEG?» HER

«Speed-date en konsulent»: Digital HER

«Speed-date en konsulent»: Strategy / Consulting HER

Hackathon HER

Speed-date en konsulent»: Technology / Operations HER

The Accenture Way HER

 

Om bedriften:

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering og teknologi. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med rundt 411.000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag.


Hos Accenture får du mulighet til å utvikle hele deg, også på det personlige plan. Alle får bidra med – og vise – alt de er. Du blir utfordret, du får oppgaver som ligger utenfor komfortsonen. Det er lov å feile, her ligger det mye viktig læring. Du møter utfordringer på en rekke ulike områder og fagfelt, du tar all din kompetanse i bruk og lærer ny underveis. Slik får du en sjelden mulighet til å finne ut hva du liker aller best og hvor styrken din ligger, uten å måtte bytte jobb. Rundt deg vil du alltid ha eksperter, mentorer og veiledere, og et nettverk som strekker seg rundt hele kloden. Det er viktig å lære seg å manøvrere i arbeidslivet – og de beste losene finnes hos Accenture.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn