Bedriftspresentasjon med:

Bedriftpresentasjon: Schibsted

 onsdag 25. oktober

 kl. 14:15

 KJL1

 Boller fra Rosenborg Bakeri

Påmelding stengt.

Antall plasser: 155

Om arrangementet:

Schibsted, et av Norges største teknologiselskap, inviterer til en inspirerende bedriftspresentasjon!

Schibsted ønsker å komme i kontakt med motiverte og engasjerte studenter, og presentasjonen vil blant annet gi en innblikk i hvordan det er å være trainee i deres managementprogram. Dette er et toårig program for nyutdannede hvor en får prøve seg i 4 forskjellige jobber i løpet av perioden.

Mot slutten av presentasjonen vil det holdes en konkurranse hvor du kan være den heldige vinneren av en Macbook. Her vil det lønne seg å lese seg litt opp på Schibsted, samfunn, teknologi-trender og -marked.

Møt opp 15 minutter før. Dørene stenger 14:15

Hvor: KJL1, Kjelbygget

Når: 14:15–15:15

 

 

Om bedriften:

Det som startet som et lite norsk forlag, etablert av Christian Schibsted i 1839, er blitt et globalt konsern med bredt nedslagsfelt.

Noen av våre største merkevarer i Norge er FINN.no, Aftenposten, VG, E24 og Mittanbud.no. Schibsted har også en dristig strategi for å bli en global leder innen rubrikkannonser, vekst og mediehus - og vi har i dag 7 300 ansatte i 22 land. Schibsted sine produkter når 200 millioner mennesker daglig.

Vår bransje gjennomgår store endringer og for å bygge fremtidens digitale hverdag har Schibsted Product and Technology som mål å utvikle innovative produkter og tjenester til nytte for folk flest. Vi skal levere de beste skreddersydde løsningene slik at vi er godt rustet for videre vekst.

For å øke vår innovasjonsevne og gjøre oss tilpasningsdyktige for stadig endrede behov, ønsker vi å rekruttere de aller beste talentene. Som nyansatt i Schibsted vil du få unike muligheter til å være med å påvirke folks hverdag gjennom teknologi. Enten det er ved å personalisere forsiden til VG eller sørge for at det går knirkefritt å selge en gammel sykkel gjennom FINN.no.

Det er en glede å være med å gjøre UKA-17 til en uforglemmelig begivenhet! Vi ønsker alle NTNU-studenter en fantastisk festival og håper å se dere når vi kommer på besøk som dagens bedrift 25. Oktober.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn