Bedriftspresentasjon med:

Dagens bedrift: Sopra Steria

 mandag 23. oktober

 kl. 19:00

 Gløshaugen og Samfundet

Om arrangementet:

23. oktober presenterer UKA stolt Sopra Steria som Dagens Bedrift!

UKA ønsker å tilby studenter muligheten til å komme nærmere næringslivet i oktober. Under Dagens Bedrift er én bedrift tilstede med representanter for å nå ut til Trondheimsstudentene. Bli med; kanskje du treffer din fremtidige arbeidsgiver?

Program for dagen:

  • 09.15 – 10.15: Frokostforedrag med toppidrettsutøver og olympisk mester Kjetil Andre Aamodt [KJL2]
  • 10.00 – 14.30: Stands [Realfagsbygget, EL-bygget, Sentralbygget]
  • 14.15 – 15.30: Teambuilding med Sopra Steria, med påfølgende premieutdeling [EL6]
  • 19.00 – 21.00: Sopra Sterias Trønderfest i Strossa


Sopra Steria er Dagens bedrift mandag 23.oktober. Her får man mulighet til å bli bedre kjent med selskapet, og få et innblikk i hvordan det er å jobbe hos dem. Dagen begynner med et frokostforedrag holdt av Kjetil Andre Aamodt! Den olympiske mesteren vil snakke om prestasjonskultur, team og ledelse i EL6, hvor det også vil bli servert mat og kaffe. Videre vil Sopra Sterias medarbeidere være plassert på stands på Stripa, Realfagsbygget og EL-bygget, hvor det blant annet vil være HoloLens. I tillegg vil det være mulighet for å prøve Sopra Sterias helt egne luftballong foran Hovedbygget. På ettermiddagen vil det være en teambuilding med Sopra Steria i EL6, med en påfølgende premieutdeling. Videre kjøres det i gang Trønderfest i Strossa, med karaoke, god mat og drikke. Etter kl. 21:00 fortsetter festen videre på Samfundet, hvor alle deltakere på kveldsarrangementet har gratis inngang på huset.

Påmelding:
Frokostforedrag: HER
Teambuilding + Trønderfest: HER
Trønderfest: HER

Om bedriften:

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial!

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Brenner du for å jobbe med innovative teknologier, som blant annet HoloLens, Internet of Things, robotics eller design thinking?

Sjekk ut mulighetene i Sopra Steria, som i 2017 ble kåret til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work. Sopra Steria er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, utvikling, design og forvaltning.

Har du noen spørsmål relatert til dette arrangementet?
Vennligst ta kontakt med:

Linje / Fordypning Årstrinn