Stilling hos:

Capgemini

Summer Internship i Capgemini Norge

Frist: 1. oktober 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Internship

Med mer enn 200 000 ansatte i over 40 land er Capgemini et av verdens ledende selskaper innen teknologi og rådgivning. Capgemini utvikler og leverer forretnings- og teknologiløsninger som møter kundenes behov, og hjelper med å oppnå de resultatene de ønsker. I Norge har vi rundt 1100 konsulenter som jobber med på interessante oppdrag i privat og offentlig sektor. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Fredrikstad, Trondheim og Lillehammer.

 

Vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe som IT-konsulent i Capgemini?

I løpet av åtte uker som summer intern i Capgemini, vil du få et godt innblikk i hvordan det er å være konsulent hos oss. Du vil jobbe i team med andre studenter med ulike studiebakgrunner i reelle prosjekter ute hos kunder, med veiledning fra våre konsulenter. Prosjektene tilpasses din studiebakgrunn og interesser. Gjennom sommeren får du være med på sosiale arrangementer i Capgemini, og bli bedre kjent med våre ansatte og vår kultur.

Capgemini tilbyr to ulike summer internship-programmer for teknologistudenter. Det ene er i vår Software Development-avdeling og det andre er i vår Insights & Data-avdeling.

 

Internship i Software Development

Capgemini tilbyr et internship til deg som ønsker å prøve deg som utvikler. Her får du jobbe innenfor fagområdet Applications, som er alt fra front-end, back-end, Java, Cloud, ERP, CRM, SAP og Cyber Security. Dette gir deg en unik mulighet til å få oppleve arbeidshverdagen til en utvikler i Capgemini. Utviklingsprosjektene foregår med en smidig tankegang, hvor endringer skjer raskt. Du blir en del av et tverrfaglig team, og sammen skal dere komme frem til gode løsninger på komplekse utfordringer, som gir verdi for kunden. Som summer intern vil du få stor innflytelse på utviklingen, og mye ansvar i teamet.

Vi søker deg som ønsker en fremtid karriere innen programvareutvikling, evner å jobbe selvstendig og strukturert og har gode samarbeidsevner. Som summer intern i Capgemini får du en forsmak på hverdagen som teknisk konsulent og en lærerik og sosial sommer.

 

Bli bedre kjent med oss:

Instagram: @capgeminino

Facebook: Capgemini Norge

Internship-blogg: www.capgeminisommer.no

 

Vi ønsker at du legger ved  din CV, søknad, karakterutskrift og eventuelle attester.

Vi gleder oss til å høre fra deg! Vennligst spesifiser om søknaden gjelder Oslo eller Fredrikstad.