Stilling hos:

A.T. Kearney

Prøv hverdagen som strategisk Management Consultant - bli Intern i A.T. Kearney 2020!

Frist: 29. september 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Mats.Hansen@atkearney.com

A.T. Kearney er et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, og har siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Vi bistår ledende nordiske selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Vi støtter topp- og mellomledere, og jobber tett med våre klienter for å hjelpe dem i oppnå gode og varige resultater. A.T. Kearney er kjent for innovative idéer, sterk forretnings- og bransjeforståelse, skreddersydde løsninger, god metodikk og en inkluderende arbeidsstil. Vi samarbeider tett med selskaper i Norden og internasjonalt, noe som betyr at reising må påregnes.

Vi kan tilby:
Vi legger stor vekt på at den enkelte skal få et lærerikt opphold med relevante arbeidsoppgaver og god oppfølging av våre erfarne konsulenter. Å jobbe som Intern hos A.T. Kearney vil gi gode muligheter for personlig utvikling og en solid plattform for videre karriereutvikling. A.T. Kearney Oslo kan tilby spennende internasjonale muligheter, men også et sammensveiset miljø på kontoret i Oslo.

Alle våre interns blir aktivt involvert som fullverdige medlemmer på våre prosjektteam. Internrollen vil omhandle utvikling av modeller og analyser, og sammen med teamet utarbeide og kommunisere anbefalinger til våre klienter. 

Vi ser etter kandidater med:
• Sterke akademiske resultater innen teknologiske eller økonomiske fag
• Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid
• Sterke analytiske ferdigheter og evne til å jobbe strukturert
• Velutviklet evne til å kommunisere

Vi er åpen for interns for både vinter- og sommerhalvåret 2020.

Deadline:
Vi kaller inn kandidater til intervju fortløpende fra og med august, og oppfordrer derfor alle til å søke så tidlig som mulig. Siste frist er 29. september.

Ta kontakt med Mats Hansen (Mats.Hansen@atkearney.com) dersom du har noen spørsmål.