Stilling hos:

DNB

DNB Summer Internship 2020

Frist: 29. september 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Internship

Kontakt: Gustav Carlsen Gjestad mob: +47 97142420

Tror du ny teknologi vil skape muligheter og kundeopplevelser vi ikke en gang har tenkt på i dag? Søk Internship i DNB!

Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Det har aldri vært mer spennende å jobbe i DNB!

Utfordre oss til å tenke nytt!

Som intern i DNB blir du plassert der hvor din kompetanse passer best. Du vil få stor frihet og mulighet til å løse utfordrende oppgaver. Du vil få en veileder som skal hjelpe deg i å lykkes, i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer. Dessuten har DNB ett av Norges største internkull – noe som skaper mye gøy og mange nye bekjentskaper.

Hvem ser vi etter?

Vi trenger både generalister og spesialister til å forme morgendagens bank. Hvorvidt du studerer teknologiske, økonomiske, samfunnsvitenskapelige eller humanistiske fag spiller ikke så stor rolle, så lenge du er dyktig nok! I 2019 jobbet våre interns i IT & Operations, Kommunikasjon, Wealth Management, Risikostyring, Bedriftsmarked, people & operations og Storkunde & internasjonal. Vi planlegger å ha interns i de samme områdene neste sommer. Her er det med andre ord et bredt spekter!

Vi ser etter deg som:

  • Er interessert i å bli bedre kjent med DNB
  • Er nysgjerrig på endringene i finansbransjen
  • Studerer 2-4. året (minst et år igjen av studiene sommeren 2020)
  • Har gode akademiske resultater
  • Behersker engelsk skriftlig og muntlig

Et Summer Internship varer som regel fra 8-9 uker, og i de fleste enheter kan det avtales noe ferie i løpet av juli.

NB: Dersom du er på ditt siste år av bachelorgraden, vennligst presiser planer om videre studier.  

Vær også sikker på at vitnemål/karakterutskrift og attester faktisk blir lastet opp i systemet, da flere kandidater har hatt noe problemer med dette.