Stilling hos:

DNB

DNB Graduate 2020

Frist: 30. september 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Graduate Program

Kontakt: Gustav Carlsen Gjestad mob: +47 97142420

Tror du ny teknologi vil skape muligheter og kundeopplevelser vi ikke en gang har tenkt på i dag?

Finansbransjen har gjennomgått en enorm digitalisering de senere årene. Kundene har blitt selvbetjente og de ønsker skreddersydde løsninger. Bankene konkurrer ikke lenger bare seg i mellom. Nå må vi også konkurrere med store og små teknologiselskaper på tvers av landegrensene når det gjelder å skape de beste kundeopplevelsene. Derfor må vi jobbe hardt for å ligge i forkant! Synes du dette høres ut som en spennende utfordring? Da bør du søke DNBs graduateprogram.

Hvem ser vi etter 

Vi tror ikke det finnes én type kandidat for oss. Vi ser etter nyutdannede med ulik bakgrunn, erfaring og utdannelse, gjerne innen teknologi, økonomi, matematikk eller designfag (bachelor- eller mastergrad innen høsten 2020).

Vi trenger både generalister og spesialister til å forme morgendagens bank, og spesielt har vi behov for ny kompetanse innenfor områder som jobber med forretningsutvikling, prosjektledelse, dataanalyse, informasjonssikkerhet, tjenestedesign og UX-design

Graduateprogrammet i DNB

Som graduate i DNB blir du ansatt i det forretningsområdet som passer din kompetanse. Her vil du fra første dag få utfordrende oppgaver, jobbe med samfunnsnyttige prosjekter, og lære masse underveis. Du vil få en mentor som skal hjelpe deg i å lykkes i tillegg til støtte fra dyktige arbeidskollegaer. Du vil også delta på et spekket faglig og sosialt program sammen med de andre graduatene i DNB. På toppen av det hele får du jobbe i våre kule lokaler hvor du kan spise lunsj i Bjørvikas beste kantine, tegne med tusj på veggene i vårt «Digital Floor» og nyte panoramautsikt over Oslo fra 16.etasje. 

I løpet av det ettårige programmet får du:

  • En spennende og lærerik start på karrieren
  • Være med å forme morgendagens bank
  • Lære om konsernets verdiskapning, strategi og hvordan vi jobber med innovasjon
  • Et verdifullt nettverk
  • Opplæring i arbeidsmetodikk som for eksempel Design Thinking og Lean Startup
  • Egen mentor
  • Gode personlige og karrieremessige utviklingsmuligheter

Våre graduates jobber i dag innenfor områder som Storkunder og Internasjonal, Wealth Management, Konsernfinans, Markets, Personmarked, Bedriftsmarked, Kommunikasjon, Risikostyring og IT. 

Oppstart etter nærmere avtale.

Husk å legge ved karakterutskrift/vitnemål.