Stilling hos:

BearingPoint

Summer Internship hos BearingPoint

Frist: 15. september 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Konsulent

Kontakt: oyvind.grimstad@bearingpoint.com

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen, er et Summer Internship hos BearingPoint en unik mulighet til å jobbe på et eller flere utfordrende prosjekter, fortrinnsvis hos våre kunder, og ta del i hva vi gjør.

 

Om Summer Internship

BearingPoint inviterer hvert år studenter i 3. og 4. klasse til å delta på Summer Internship i Oslo. Deltagelse på Summer Internship er en ypperlig mulighet til å lære om en konsulents hverdag, og til å bli kjent med oss i BearingPoint og vår kultur. Til sammen kan dette skape et godt utgangspunkt for fast ansettelse når du er ferdig med studiet.

Vi ser hovedsakelig etter talentfulle kandidater som går i 3. eller 4. klasse og har hovedprofil innen teknologiske og analytiske fag. Ønsker du å søke, må du være kvalitetsbevisst, resultatorientert og glad i å arbeide i team. Du må også ha oppnådd gode akademiske resultater ved din utdanningsinstitusjon.

Hovedoppgaver under oppholdet vil være:

  • Hjelpe våre kunder med å løse sine utfordringer.
  • Jobbe med teknologifokuserte prosjekter.
  • Samle, strukturere og analysere data.
  • Lage prototyper som tester ut nye teknikker og teknologier.
  • Delta på workshops med kunder og holde presentasjoner.

Er du en av de riktige kandidatene kan vi tilby spennende karrieremuligheter, samt muligheten til å lære og utvikle deg i et meget kompetent miljø.

 

Om søknadsprosessen

Søknadsprosessen til Summer Internship 2020 foregår på starten av høstsemesteret, følg med på ditt nærmeste universitet eller høgskole for søknadsfrist.

Har du spørsmål om Summer Intership eller fast stilling i BearingPoint? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Øyvind Grimstad på e-post oyvind.grimstad@bearingpoint.com.