Stilling hos:

Innovasjon Norge

Er du interessert i entreprenørskap og ledelse?

Frist: 20. mai 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Lillehammer

Fagfelt: Gründercamp

Kontakt: Kjersti Moe - Telefon: 468 50 330 - Epost: kjersti.moe@innovasjonnorge.no

Er du mellom 18 og 25 år? Er det du som skal starte Norges neste store globale selskap? På Innovasjon Norges gründercamp lærer du mer om å starte og lede din egen bedrift. Søk nå!

Søndag 4. august møtes 100 gründerspirer fra hele landet til spennende og utfordrende dager på Lillehammer. Gründercampen Emax ønsker å utvikle talenter, gi nye ferdigheter og kunnskap til deg som ønsker å starte og lede din egen virksomhet en gang i framtiden. Vi avslutter med en staselig festaften og utdeling av en premie verdt å kjempe for.

Hva er Emax? 
Emax er Innovasjon Norges gründercamp for unge mennesker som er genuint opptatt av entreprenørskap. Deltakerne blir utfordret på egne ferdigheter og får kunnskap om entreprenørskap i et fint samspill med workshops og inspirerende foredrag. Vi legger også opp til sosiale aktiviteter og bygging av gode nettverk.

Utvikle ideer 
Emax handler i høy grad om å benytte entreprenørskap til å løse samfunnsproblemer. Som deltaker vil du bli utfordret på egne lederegenskaper, vurderinger og samarbeidsevner. 

"Kanonkjekt og lærerikt. Jeg sitter igjen med mye kunnskap og vennskap. Dette har gitt meg lærdom jeg kommer til å ha med meg resten av livet”. 
(Tidligere deltaker) 

Vinnerne får spennende reise 
Deltakerne får en rekke utfordringer som løses i grupper. Vinnere vil bli invitert med på en interessant reise som Innovasjon Norge arrangerer og dekker. Tidligere vinnere har reist til Silicon Valley, Shanghai, Toronto og London. 

Når skjer det? 
4.- 8. august 2019

Hvem kan delta? 
Personer mellom 18 og 25 år

Hva koster det? 
Innovasjon Norge dekker alle kostnader. Det eneste du som deltakerne selv må betale er reise til og fra Lillehammer.