Stilling hos:

Maritime Robotics

Maritime Robotics søker mekaniske ingeniører

Frist: 21. april 2019 00:00

Type: Bemanning

Arbeidssted: Trondheim

Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på trondheim@academicwork.no. 

Er du student innen mekanikk, maskin eller produktutvikling? Hos Maritime Robotics vil du få verdifull arbeidserfaring både under og etter studiet. Her vil du få jobbe i et internasjonalt miljø med teknisk tegning og produktutvikling av ubemannete overflatefarkoster.

Informasjon om stillingen

Maritime Robotics leverer innovative ubemannete fartøy. Disse opererer både i luften og på overflaten, og systemene er tilpasset det maritime miljøet. De tre hovedproduktene er "Unmanned Surface Vehicle Systems" (USV), "Unmanned Aircraft Systems" (UAS) og "Moored Balloon Systems" (MBS).Hos Maritime Robotics leveres det tilpassede løsninger skreddersydd for kundenes behov, basert på deres standardprodukter og kjernekompetanse innen kontrollteknikk, programvare, mekanisk design og systemintegrasjon. I denne rollen vil du jobbe hovedsaklig innenfor konstruksjon/mekanikk, men du vil også kunne være en hjelpende hånd innen for eksempel montering. 

Denne rollen passer best til deg som har høy motivasjon for produktutvikling. Du er interessert i det maritime, og utvikling innen konstruksjon og mekanikk er noe du brenner for. Hos Maritime Robotics blir du en del av et selskap preget av stor vekst. Fagmiljøet du tar en del av er både svært kompetent og innovativt. Nytenkende løsninger, interesse for teknologi og engasjement er noe som blir verdsatt høyt hos Maritime Robotics! 

Denne stillingen er en deltidsstilling med stor fleksibilitet. De har flere studenter i teamet deres på Brattørkaia, og de forstår viktigheten av at arbeidet kan tilrettelegges nettopp din studiehverdag.

Arbeidsoppgaver

Hos Maritime Robotics vil du jobbe hovedsaklig med teknisk tegning og produktutvikling, og du vil jobbe både selvstendig og i team med flere. I designfasen kan man for eksempel spille ideer av sine kollega, diskutere utfordringer i fellesskap og skissere raske løsninger. Arbeidet innebærer blant annet:

  • Teknisk tegning og produktutvikling
  • Lage produksjonstegninger
  • Konstruksjonsoppgaver i metall og andre material
  • Lage dokumentasjon
  • «Conceptual design»-oppgaver

 

Vi søker deg som

  • Studerer høyere relevant utdanning (Maskin, produktutvikling, kybernetikk eller lignende)
  • Erfaring med teknisk tegning og god kjennskap til CAD-verktøy som Solidworks
  • Sterk teknisk forståelse og stor interesse for ny teknologi
  • Svært gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner i både norsk og engelsk.

For å lykkes i rollen er det viktig at du viser engasjement, tar ansvar for og driver egne oppgaver og ansvarsområdet fremover. Du jobber også godt i samarbeid med andre mennesker. Du liker å bryte ned og analysere problemer, og kan forstå langsiktige konsekvenser av utvalgte løsninger. Du elsker også utfordringer og å jobbe nytenkende!

 

Øvrig informasjon

Oppstart:Etter avtale
Omfang: Deltid, 6 måneder

Vi gjennomfører en løpende selektering, hvilket betyr at vi vil fortløpende invitere spennende kandidater inn for et nærmere intervju. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp. Søk på stillingen ved å klikke på Søk her!