Stilling hos:

New Generation Communication

Fullfører du studiene våren 2019 og vil jobbe med utvikling i et hjemmekoselig miljø?

Frist: 21. april 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Systemutvikler

Kontakt: Matilda Lindqvist eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15022656

New Generation Communication ser nå etter en utvikler med ambisjoner om å jobbe fullstack med en rekke spennende teknologier. Som utvikler blir du en del i et hyggelig miljø og en viktig brikke for videre ekspandering. Vil du bli en del av familien?

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner etter en utvikler med ambisjoner om å jobbe fullstack til New Generation Communication AS – en mindre bedrift som tilbyr brukervennlige, tidsbesparende og selvutviklede IT-løsninger til over 150 norske kommuner og etater. New Generation Communication gir deg mulighet å ta del i et avslappet miljø med hjemmefølelse der det sosiale står i fokus. I tillegg bruker de ansatte loftet i bygget til å komponere musikk til sitt eget band, og de ønsker nye deltagere for å gjøre bandet komplett. De har per nå mange spennende prosjekt og trenger derfor en utvikler som vil ta stort ansvar og få mye påvirkningskraft på kommende prosjekter og akkord. Er du den vi ser etter?

 

Som utvikler får du frihet under ansvar og mulighet til å utvikle dine programmeringsskills innenfor et stort utvalg av teknologier. Du vil jobbe med alt fra operativsystemer og databaser til webdesign, og sammen med kunden finne frem beste løsning for deres behov. Da prosjektene er av varierende karakter og størrelse kommer du til å blant annet styre prosjektet alene, og innimellom vil du jobbe sammen med gitaristen, pianospilleren eller noen andre av dine kompetente utviklerkollegaer. Arbeidet er preget av samarbeid og alle hjelper hverandre med å yte support mot kundene noen få ganger i uken. Du vil raskt få mye ansvar og bli en viktig bidragsyter i utviklerteamet. Arbeidshverdagen styrer du mer eller mindre selv og på daglig basis får du muligheten til å utvikles og utfordres i deres spennende teknologier. Etter hvert vil du få mer ansvar, vokse i rollen og få leder- eller prosjektlederansvar – dette etter ditt ønske!

For å gi deg de beste mulige forutsetningene for rollen vil din første tid preges av «learning by doing» og lære mest mulig av dine kompetente kollegaer, som også kommer til å støtte deg i videre utvikling. Du kommer til å få god innføring i produktene New Generation Communication tilbyr, for deretter å erverve ansvar for egne kunder og produkter. New Generation Communication har kontoret sitt sentralt på Rådhusgata og åpner i tillegg opp for fleksibilitet og hjemmekontor for at du skal trives så bra som mulig.

Din arbeidshverdag vil blant annet bestå av disse oppgavene:

 • Vedlikehold og videreutvikling av eksisterende løsninger
 • Tilpasse løsninger til kundenes behov
 • Jobbe tett sammen med eksterne kunder og deres behov
 • Utvikling av nye funksjoner
 • Programmering i blant annet Ruby on Rails, Vue.js og Bootstrap

Vi søker deg som

 • Fullfører en høyere utdannelse innen IT/informatikk våren 2019, master er en fordel
 • Har en brennende interesse for programmering og kan vise til prosjekt fra fritiden eller studiene
 • Har kompetanse innen Ruby, Python, Perl eller tilsvarende høynivåspråk
 • Har vært borti MVC rammeverk for webapplikasjoner
 • Kompetanse innen Ruby on rails er et pluss, men ikke et krav
 • Har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk, grunnet norske kollegaer og kunder

Din lidenskap for programmering kommer til å bli høyt vurdert, men i tillegg vil vi legge stor vekt på dine personlige egenskaper. Vi ser etter deg som er sulten på å lære og er uredd for nye utfordringer. Du tar initiativ for å prøve idéene dine og er uredd for å finne ut av ting du lurer på. Videre liker du å jobbe både selvstendig og sammen med dine kollegaer. Du er også problemløsende og vil finne nye og innovative løsninger for å forbedre kundenes hverdag på best mulig måte.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse

Med utgangspunkt i den korte søknadsfristen, vil vi foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig. Å søke på en stilling hos oss tar mindre enn 2 minutter.