Stilling hos:

Brynsløkken

Frist: 22. mars 2019 00:00

Type: Annet

Arbeidssted: Vestby

Fagfelt: Biologi/kjemi/labratorium

Kontakt: Mia Hagen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15023240

Er du ambisiøs, strukturert og har bein i nesa? Vi søker nå etter en kjemiker eller biolog som er i starten av sin karriere og som ønsker å jobbe i en bedrift i stor vekst!

Informasjon om stillingen

Brynsløkken AS jobber med produksjon av kjemikalier og antigroeprodukter og har sin største kundebase i oppdrettsbransjen. Det meste av produksjonen går til eksport, både til Sør Amerika, og flere europeiske land. I tillegg til egne produkter utvikler og drifter Brynsløkken produksjon for andre aktører. Brynsløkken er i sterk vekst, og trenger en, eller to nye medarbeidere på laget. På kontoret er det flat struktur og stor takhøyde, din stemme vil være sentral og bli hørt!

Brynsløkken eies 51% av VESO og deler kontor med VESO’s avdeling for fiskehelse og veterinærmedisin som i disse dager er i ferd med å flytte inn. Brynsløkken jobber tett med VESO og miljøet på jobb blir derfor betydelig større.

Arbeidsoppgaver

I rollen som HMS og internkontrollansvarlig vil du ha en rekke ansvarsområder. Du vil ha ansvar for å utvikle bedriftens HMS og Internkontroll systemer og påse at disse blir fulgt. Dette er svært viktige oppgaver som skal ivareta sikkerhet på arbeidsplassen og god kvalitet og sporbarhet på produktene som produseres. Orden og oppfølging av HMS datablader er en del av jobben, og har du erfaring med å lage HMS datablader er dette et pluss. Bedriften har en rekke produkter som er under eller skal registreres i BPR (biocidal product registration). BPR ligger under ECHA (European Chemical Agency) og er myndighetene i Europa som behandler registrering av biocider. Dette er svært omfattende registreringer og det er ønskelig å heve kompetansen på dette området.

Vi søker deg som

  • Har realfagsrettet utdannelse på bachelor- eller masternivå, gjerne innenfor kjemi, biologi eller HMS
  • Gjerne har erfaring fra HMS. Det er en fordel, men ikke et krav
  • Behersker både norsk og engelsk på et høyt nivå
  • Gjerne har erfaring med datablad, men det er ikke et krav
  • Har jobbet med regulatorisk, eller har et ønske om å lære det

Dine personlige egenskaper er viktige for Brynsløkken. Du må ha bein i nesa, ettersom du vil skape rutiner for alle ansatte, og følge opp at rutinene blir holdt. Samtidig er det viktig at du er selvgående, og ser hvilke tiltak som er nødvendig å gjennomføre. Ettersom du vil jobbe med registrering av giftstoffer er det viktig at du er nøyaktig i ditt arbeid. Høres dette ut som deg? Da anbefaler jeg deg å søke nå!

ANNEN INFORMASJON

Oppstart: Etter avtale

Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no. Du får gjerne oppgi Annonse-ID i din mail. Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi anbefaler deg å sende inne en søknad så tidlig som mulig.