Stilling hos:

Orkla ASA

Summer Internship Supply Chain

Frist: 22. mars 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Tove Strand, +47 92 844 297 eller Kristin Skinnarland, +47 92 62 94 83

Orkla Home & Personal Care (OHPC) er 100% eid av Orkla ASA og inngår i forretningsområdet Orkla Care. OHPC er en av Nordens ledende leverandører av vaskemidler og produkter til personlig pleie.
Blant våre mest kjente merkevarer er Zalo, OMO, Jif, Define, Solidox, Jordan, Dr Greve, Lano, Grumme, hth, Bliw og Family Fresh. Salget er i hovedsak gjennom dagligvaresektoren, faghandel og apotek. Virksomheten har ca. 1100 ansatte og en årlig omsetning på 2,8 mrd norske kroner. De fleste av produktene er produsert ved våre fabrikker i Ski, Flisa, Falun, København, Radzymin (Polen) og Kuala Lumpur.

Orkla har siden 2017 arrangert Summer Academy som sitt internship program. Orkla Home and Personal Care (OHPC) vil sommeren 2019 tilby 2 til 4 stillinger som summer intern i Supply Chain. Målet med summer internship er å bygge interesse for å kunne bli en av våre fremtidige ledere innen vareforsyning og produksjon.

Programmet vil vare i åtte uker fra juni til august. Det vil være to uker ferie inkludert i programmet. Arbeidssted vil være ved OHPC sin fabrikk ute ved Ski og ved Orklas hovedkontor i Oslo. Oppstart vil være i juni 2019.

Oppdrag

  • Forbedrings og/ eller utviklingsprosjekt som skal løses på vår fabrikk i Ski og også muligheter for samarbeid med vår fabrikk i Falun i Sverige. Her vil du være ansvarlig for fremdrift og relevant informasjonsinnhenting med støtte fra lokale fabrikkressurser.
  • Muligheten for å jobbe sammen med andre studenter i sitt summer internship  som jobber i andre avdelinger og selskaper og løse oppgaver på tvers av disipliner.
  • Oppgaven vil kreve at dere opparbeider dere innsikt i produksjon og omkringliggende funksjoner, samt samspillet dem i mellom


Kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør, gjerne med spesialisering i ind.øk, supply chain management, produksjon og teknikk
  • Interesse for produksjon, logistikk og prosjektledelse
  • Modig, inspirerende og til å stole på 
  • Analytisk, målrettet og selvstendig
  • Evner å bygge gode relasjoner, samt kommunisere på tvers av organisasjon og ulike nivåer
  • Tilpasningsdyktig, positiv og løsningsorientert


Som Summer Intern vil du få tett oppfølging og inngå i et sterkt og uformelt fagmiljø. Vi opplever at de som lykkes i stillingen har interesse for produksjon og mennesker, samt trives med å jobbe operativt. Fleksibilitet er vesentlig, og bør helst disponere bil, da reiseaktivitet må påregnes mellom fabrikken vår i Ski, hovedkontoret på Skøyen og mulig reiser også til Falun i Sverige.

Spørsmål til stilling kan rettes til Tove Strand, fabrikksjef på Ski tlf +47 92 844 297 eller Kristin IT Skinnarland, HR Business Partner OHPC tlf: 92 62 94 83.Alle henvendelser behandles konfidensielt. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

 

 

Hva kan Orkla tilby deg?
Orkla er et unikt merkevareselskap med et sterkt fotavtrykk i Norden. Vi vokser også stadig i Europa, India og utover. I Orkla får man jobbe med sterke lokale merkevarer i et voksende internasjonalt konsern, noe som gir våre ansatte muligheten til å virkelig gjøre en forskjell og se resultatet av deres arbeid. På Orkla tenker vi globalt, men vi er også opptatt av å utvikle lokale løsninger som imøtekommer kundens behov, og samtidig gi våre egne ansatte muligheten til å gjøre en forskjell.

Slik søker du:
Vennligst klikk på lenken og følg trinnene for å opprette en profil, og søke på denne stillingen.
Eks: For stillinger som krever transkripsjoner og referansebrev, vennligst merk dette her.

Vi aksepterer ikke søknader via e-post.