Stilling hos:

EY

Konsulent for en dag

Frist: 31. mars 2019 00:00

Type: Annet

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Knut Amund Gulsvik // +47 466 93 544 // knut.k.gulsvik@no.ey.com

10. til 11. april inviterer vi studenter fra 1. – 3.  trinnpå NTNU til Oslo for å prøve seg på livet som konsulent. Sammen med andre studenter og erfarne konsulenter fra EY vil du få jobbe med reelle prosjekter gjennomført av EY. Kvelden 10. april avslutter vi med en hyggelig middag sammen med både partnere og konsulenter fra ulike deler av selskapet. 
 
I de to dagene vil du enten «jobbe» i Advisory eller Transactions Advisory Services (TAS).
 
Advisory er den avdelingen i EY som jobber med lønnsomhetsforbedring – dette kan for eksempel være alt fra hvordan man kan utnytte dataen en organisasjon besitter for å bedre forstå virksomheten, til organisasjonsdesign. Som konsulent for en dag hos Advisory vil du jobbe med å bruke Analytics til å optimalisere et selskaps verdikjede (supply chain). 
 
TAS er avdelingen som jobber med alle aspekter av selskapstransaksjoner, som for eksempel hvor stort markedet for et produkt er, hvordan konkurransesituasjonen i et marked er, samt hvor gode et selskap er på det de driver med sammenliknet med konkurrentene. Som konsulent for en dag hos TAS vil du i denne omgang få muligheten til å bryne deg på markedet for små satellitter – et nytt og spennende marked der SpaceX og NASA er kjente navn.
 
Både i TAS og Advisory vil du også få en innføring i viktige verktøy i konsulenthverdagen, som Analytics programvare, Excel og PowerPoint, og møte mange hyggelige «kollegaer». 
 
Hvis du synes dette høres interessant ut vil vi anbefale deg å sende inn en søknad. Vi vet at å skrive søknadstekst kan være både vanskelig og tidkrevende, så det eneste vi ønsker er at du skriver om du ønsker å prøve deg i Advisory eller TAS. Vi oppfordrer til å holde søknaden kortere enn en Tweet (280 tegn). I tillegg må du laste opp CV og foreløpige karakterer fra NTNU og videregående.