Stilling hos:

IST

Vil du utfordres i rollen som IST sin testleder etter fullførte IT-studier våren 2019?

Frist: 22. februar 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15021551

IST ser etter en junior testleder til å bygge opp et helt nytt område for kvalitetssikring for å fortsatt kunne gjøre hverdagen for skoler og barnehager enklere! Vi ser etter deg som er ferdigutdannet innen IT våren 2019 og som har gode programmeringsskills innen Java!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker på vegne av vår samarbeidspartner etter en testleder til IST – en anerkjent bedrift som i over 30 år har hjulpet mennesker og organisasjoner med å utvikle seg og til å lære mer, både nå og i fremtiden. IST gir deg mulighet til å bli en del i et miljø som er preget av å gjøre en forskjell i samfunnet. For å fortsette å gjøre en viktig forskjell for skoler og barnehager trenger de nå en testleder til å kvalitetssikre produktene deres. Er det du som ønsker å starte din IT-karriære som testleder?

IST jobber med noe av det viktigste som finnes – å gi alle muligheten til en god skole. Deres oppgave er å gi verktøy til de som jobber med skole eller barnehage. Å jobbe i IST handler om å gjøre en forskjell i samfunnet, gjennom å bidra til bedre læring og en bedre skole for alle. I over 30 år har IST jobbet med å lage smarte digitale verktøy for skole og barnehage. Hver eneste dag forsøker de å finne nye, smarte og bedre løsninger på utfordringene mennesker møter på. Og for at de skal lykkes, trenger de og er helt avhengig av, å ha riktige personer på plass.

Som testleder får du frihet under ansvar og mulighet til å forme din egen rolle. I rollen er det du som setter rammene for hva som skal gjøres og hvordan planlegging rundt dette ser ut for bygge opp et nytt område for IST med god støtte fra erfarne kollegaer. Du vil bli en del av et utvikler-team på 6-7 personer og vil bli involvert i hele utviklingsløpet, alt i fra planlegging til produkt. Prosjektene varierer i både karakter og størrelse, og du vil også jobbe med flere forskjellige prosjekter parallelt. Du vil være ansvarlig for kvalitetssikring og release av produktene som utvikles. I din første tid vil «learning by doing» være meget sentralt og du vil raskt få mye ansvar og bli involvert i prosjektene utviklerne jobber med. Hva du vil skape i rollen er det bare du som setter begrensningene for!

Arbeidsoppgaver

Din arbeidshverdag vil blant annet bestå av disse oppgavene:

 • Ta frem testplaner infor releaser
 • Gjenomføre feature-nivå testning i sammspill med utviklere, produkteier og fagekpertise
 • Kommuniser og gi feedback til utvikling og prosjektet
 • Kvalitetssikring av utvikling

Vi søker deg som

 • Fullfører en høyere utdanning innen IT/informatikk våren 2019
 • Har god kompetanse innen Java og kan vise til relevante prosjekter
 • Har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på engelsk
 • Har god forståelse for norsk grunnet norske kollegaer og kunder

Din vilje til å lære kommer å bli høyt vurdert, men i tillegg vil vi legge stor vekt på dine personlige egenskaper. Vi ser etter deg som er tar eierskap for dine arbeidsoppgaver og som tar ansvar for å bygge opp et nytt område for IST. Videre er du selvgående og driver ditt ansvarsområde fremover. Du er også strukturert og samarbeidsvillig for å sammen med utviklerne skape best mulig resultater.

ANNEN INFORMASJON

 • Oppstart: Etter avtale
 • Sted: Oslo
 • Varighet: Bemanning 6 måneder
 • Søknadsfrist: 22. februar

Med utgangspunkt i den korte søknadsfristen, vil vi foreta en løpende vurdering av kandidater, noe som vil innebære at vi selekterer og inviterer søkere til intervju fortløpende. Dette kan også bety at vi tar ned annonsen og stopper vurderingsprosessen når riktige kandidater er funnet. Vår anbefaling er derfor at du sender inn en søknad så raskt som mulig. Å søke på en stilling hos oss tar mindre enn 2 minutter.

Vi tar ikke imot søknader via mail, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no under kontortiden. Du får gjerne oppgi Annonse-ID i din mail.

Informasjon om bedriften

Helt siden IST ble grunnlagt har de hjulpet skoler og barnehager til å bli bedre og mer effektive. IST mener at alle barn og elever har rett til en god skole og de er forberedt på å bruke deres kunnskap og deres engasjement til å virkeliggjøre denne visjonen. IST hjelper mennesker og organisasjoner med å utvikle seg og til å lære mer - nå og i fremtiden.

KORTE FAKTA

 • Omsetning: 350 MSEK
 • Markeder: Norge, Sverige, Danmark og Tyskland
 • Ansatte: 400
 • Kontor: 8
 • Brukere: 5 millioner brukere i ca. 400 kommuner