Stilling hos:

Norconsult AS

Sivilingeniør innen vegplanlegging søkes til Norconsult!

Frist: 20. februar 2019 00:00

Type: Bemanning

Arbeidssted: Trondheim

Fagfelt: Konstruksjonsingeniør

Kontakt: Mari Helland eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på mari.helland@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15020372

Vil du jobbe i hos det største rådgivermiljøet innenfor vei og gate i Norge? Er du nysgjerrig og har lyst til å løse nye utfordringer samtidig som du utvikler deg faglig? Til vår samarbeidspartner Norconsult søker Academic Work en engasjert og løsningsorientert vegplanlegger til avdelingen for samferdsel.

Informasjon om stillingen

Norconsult leverer tjenester fra arkitektur til konstruksjon! I sitt arbeid er de fremtidsrettet og nytenkende, med fokus på gode løsninger og ny teknologi. Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor vei og gate i Norge med et stort og tverrfaglig miljø som dekker hele landet, og som jobber med alt fra tidligstudier til detaljerte BIM-arbeidsgrunnlag for utførelse på anlegg.

Norconsult Trondheim holder til i flotte, moderne lokaler med det du trenger av fasiliteter på Lerkendal. Her vil du jobbe med verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger. På avdelingen for samferdsel holder veg-gruppa til med 12 svært kompetente medarbeidere. Her jobber de fulltid med vei,- gate-, og flyplassplanlegging, og samarbeider også opp mot andre grupper som plan, VA og elektro. Her er det muligheter for å lære mye og få utvikle seg!

Som ny i Norconsult vil du få god innføring og full opplæring fra start, og du vil få spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag. I starten vil du følge en kollega i en fadderordning hvor du får delta på både større og mindre prosjekter. Etter hvert som du blir mer selvstendig i rollen, vil også dine muligheter for å få mer ansvar og vanskeligere oppgaver bli større.

I din nye rolle vil du raskt inngå i et sterkt tverrfaglig team innenfor veg- og gateplanlegging, hvor kompetanse, trivsel og arbeidsglede står i fokus med spennende prosjekter både lokalt og over hele landet.

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektering av veg- og gateanlegg
 • Forprosjekter, detalj- og reguleringsplaner og byggeplaner
 • Oppdrags- og prosjektledelse

Vi tilbyr

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd)
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
 • 100% engasjement i seks måneder, med gode muligheter for fast ansettelse

Vi søker deg som

I denne utfordrende rollen mener vi at det er viktig at du er løsningsorientert og kreativ. Du har evnen til å tenke utenfor boksen og behøver ikke standardiserte løsningsmåter eller fastsatte rutiner på hvordan en oppgave kan løses. Du er nysgjerrig og selvstendig, og kommer gjerne med forslag på nye løsninger, selv om det ikke er gjort før. Samtidig setter du samarbeid og andres innspill høyt. Skal du lykkes som vår nye medarbeider i Norconsult er du i tillegg fremoverlent, iherdig og trives svært godt med variasjon og vil ta på deg nye utfordringer.

Vi ønsker også at du

 • Er utdannet innen bygg med studieretning teknisk planlegging eller veg og transport, fortrinnsvis på masternivå
 • Har gode akademiske resultater å vise til
 • Har relevant arbeidserfaring eller relevante sommerjobber/praksis å vise til
 • Kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig

Vi behandler søknader fortløpende, som innebærer at annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidat. Vent derfor ikke med å søke!

Informasjon om bedriften

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor vei og gate i Norge med et stort og tverrfaglig miljø som dekker hele landet, og som jobber med alt fra tidligstudier til detaljerte BIM-arbeidsgrunnlag for utførelse på anlegg. Vi har i tillegg spisskompetanse innenfor sentrale deler av faget slik som geometri, trafikksikkerhet, universell utforming, skilt og oppmerking, tekniske beskrivelser med mengdeberegninger og ulike BIM prosjekteringsverktøy.