Stilling hos:

Sans Bygg

Nyutdannet våren 2019 og på leting etter prosjektlederstilling med store utviklingsmuligheter?

Frist: 20. februar 2019 00:00

Type: Annet

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Prosjektleder (teknologi)

Kontakt: Kine Ørsje eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15019483

Sans Bygg ser etter deg som ønsker å ta ansvar for prosjekter fra A til Å. Ser du for deg at du trives på byggeplassen og samtidig har interesse for digitale verktøy? Da kan dette være muligheten for deg som vil ta steget inn i byggebransjen!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Sans Bygg søker Academic Work etter en prosjektleder som trives med en variert hverdag, hvor du får ta del i hele byggeprosessen. Omgitt av dyktige kolleger vil du ha en bratt læringskurve, og følge erfarne prosjektledere tett, før du får ansvar for egne prosjekter. I et inkluderende og faglig sterkt miljø er alt lagt tilrette for at du rakst skal tilegne deg praktisk erfaring ute på byggeplassen og ta plass i en sentral rolle i bedriften. Du vil med andre ord få en praktisk tilnærming gjennom aktivt arbeid ute i feltet og følge prosjektene tett. 

Gjennom god erfaringsutveksling fra prosjekt til prosjekt, gjør Sans Bygg prosjektene forutsigbare. De verdsetter gode samarbeid med lojale partnere, så vel som at de stadig utvikler seg digitalt for å følge med i tiden.

Arbeidsoppgaver

Sans Bygg har høyt fokus på kvalitet og godt håndverk. Som prosjektleder vil du være aktiv gjennom hele prosjektet, med tilhørende ansvar for hele verdikjeden til prosjektet er avsluttet. Som prosjektleder må du like å jobbe i team og ha fokus på å skape gode relasjoner, da en sentral del av rollen er å fremme Sans Bygg på en så god måte som mulig. Gjennom å representere bedriften som kvalitetsbevisst og en solid samarbeidspartner, vil du også kunne bidra til å øke kundeporteføljen. 

I stillingen vil du ha følgende arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre prosjekter med fokus på prosjektering, kvalitet, logistikk, HMS og myndighetskrav
 • Økonomisk oppfølging og rapportering av prosjekter
 • Kalkulasjon
 • Bruke digitale verktøy i oppfølging av produksjonen
 • Oppfølging og kommunikasjon med samarbeidspartnere, herunder leverandører, underentreprenører og byggherrer
 • Bidra i utviklingen av Sans Bygg gjennom forbedring av tekniske og digitale løsninger, samt tilvalg

Vi søker deg som

 • Fullfører høyere utdanning, helst innen ingeniør, våren 2019
 • Har interesse for godt håndverk og prosjektarbeid
 • Har interesse for teknologi og ønsker å bidra i digitaliseringen til Sans Bygg
 • Trives med å jobbe i team
 • Har førerkort klasse B
 • Har god formidlingsevne, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk

Som person trives du med ansvar, og vet hvordan du må planlegge hverdagen for å lande prosjekter. Om ikke alt går etter planen er du fleksibel og evner å snu deg raskt rundt for å tilpasse deg samarbeidspartnere. Du har gode samarbeidsevner og kommuniserer godt med kolleger, noe som gjør at du evner å skape gode relasjoner med både byggeledere og underleverandører. Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg gjennom din CV og søknad!

Annen informasjon:

Søknadsfrist: 20. februar 2019
Oppstart: Etter avtale 
Omfang: Heltid 
Sted: Oslo 
Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og Sans Bygg ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på teknologi@academicwork.no. 

Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Sans Bygg har ansatte med lang erfaring fra modernisering av bad. Som en liten organisasjon er de effektive, og har i løpet av de siste 15 årene ledet modernisering av 10.000 bad. Det er høyt fokus på utvikling av gode tekniske løsninger og logistikk, sant at tilvalg til bad er et satsningsområde.