Stilling hos:

Accenture

Summer Internship 2019 - Bli med å skape det nye Norge

Frist: 3. februar 2019 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Spørsmål om stillingen kan sendes til: norway.recruiting@accenture.com

Summer Internship 2019 -  Bli med å skape det nye Norge

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med over 443,000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon, besøk oss på www.accenture.no

Nå kan du få en smakebit på hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss. Fra slutten av juni 2019 og seks uker frem kan du delta i vårt Summer Internship program der du vil få jobbe på relle prosjekter internt hos oss, eller ute hos en av våre kunder. Du vil jobbe i team med andre studenter, med god drahjelp fra veiledere og prosjektledere.

Vi ser etter interns med ulik bakgrunn, studiefelt, kompetanse og interesseområder. Felles for alle interns er at de:

 • Har påbegynt fjerde studieår av en høyere utdanning (1. år på masterstudiet) og uteksamineres i 2020 (evt. påbegynt tredje studieår før ettårig masterprogram)
 • Har sterke akademiske resultater
 • Har faglig engasjement og driv
 • Er løsningsorienterte og evner å sette seg inn i komplekse problemstillinger
 • Liker å jobbe i team og i tett samarbeid med våre kunder
 • Snakker norsk eller et annet skandinavisk språk, samt behersker engelsk muntlig og skriftlig
 • Er initiativrike, selvstendige, fleksible, nøyaktige og gode til å samarbeide med ulike personligheter

 

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe i rollene beskrevet under:
 

Som Management Consulting intern vil du hjelpe norske og internasjonale selskaper med å løse noen av de viktigste utfordringene de står ovenfor innen digitalisering og innovasjon. Sammen med dyktige kollegaer får du muligheten til å påvirke både organisasjoners og konsumenters framtid, og sikre en mer lønnsom og bærekraftig utvikling.

Management Consulting – internship:

 • Har påbegynt en mastergrad innen strategi, økonomi og administrasjon, industriell økonomi, realfag, samfunnsvitenskap eller annen relevant studieretning  
 • Brenner for teknologi, forretningsutvikling og analyse 
 • Er nysgjerrig og søkende etter innovasjoner og nye forretningsmodeller 
 • Har sterke analytiske egenskaper og evne til å se på andres arbeid med et kritisk blikk 
 • Er kreativ og evner å tenke utenfor boksen

 

Som Security intern vil du jobbe med og utvikle tjenester innen informasjonssikkerhet på tvers av industrier med fokus på teknologi. Gjennom å levere et bredt spekter av analyser og tjenester innen IT-sikkerhet på eksisterende prosjekter vil du få en god innføring i IT-sikkerhetsleveranser på spennende IT-prosjekter. Som security intern vil du være brobyggeren mellom teknologi og forretning, og en del av et team som hjelper våre kunder med sikkerhetstjenester for å lykkes med nye innovative teknologiske løsninger.
Security-internship:
 • Har utdannelse innen økonomi, teknologi eller realfag. Vi ser nå særlig etter kandidater med bakgrunn innen IT-sikkerhet, nettverk, kommunikasjonsteknologi, matematikk, fysikk, statistikk, informatikk eller tilsvarende.
 • Brenner for teknologi, problemløsning og IT – prosesser med fokus på informasjonssikkerhet
 • Har forståelse for teknologi og hvordan teknologi kan benyttes for å nå virksomhetens mål
 
Som Utvikler intern får du muligheten til å jobbe med de mest avanserte teknologiene på markedet, utvikle nye løsninger og være med på noen av de største og mest spennende IT-prosjektene. Du vil være med på et prosjekt der vi lager og utvikler en ny løsning for vår kunde eller i et internt prosjekt. Tidligere år har vi laget teknologien bak Connected closet der vi digitaliserte klesskapet, og i 2017 samarbeidet vi med UKA17 og laget en ny applikasjon til festivalen. Du vil være med i et team med andre studenter og vil ha god hjelp hele veien fra høyt kvalifiserte veiledere og prosjektledere. Vår teknologiske ekspertise brukes blant annet til å oppgradere utdatert programvare, implementere ny teknologi i eksisterende systemer og utvikle nye og innovative løsninger på en sikker måte.
Technology internship:
 • Har utdannelse innen teknologi eller realfag. Vi ser nå særlig etter kandidater med bakgrunn innen matematikk, fysikk, statistikk, informatikk, kybernetikk, datateknikk eller tilsvarende.
 • Brenner for teknologi og problemløsning
 • Har kjennskap til, eller bakgrunn innen relevante teknologier, metoder og rammeverk; for eksempel Java, Angular, React, JavaScript, Scrum, DevOps, Docker, mongoDB, node.js, R, Python.
 • Har interesse for hardware som Arduino, RaspberryPI, beacons, eddystone eller andre Internet of Things-teknologier
 
Som Infrastruktur intern vil du kunne være med å forme dine idéer til faktiske forretningsforbedringer. Infrastructure Consulting (IC) hjelper våre kunder å designe og implementere riktig infrastruktur for å legge grunnlaget for fremtidens teknologi. Kompetansen vår er å optimalisere nettverksløsninger, bygge skyen, og skape en moderne arbeidsplass. Som intern i IC har du muligheten til å bruke dine egenskaper til å være med på denne endringen, ved å fremme deltakelse, eierskap og kreativitet.
Infrastruktur internship:
 • Har utdannelse innen f.eks. Data, IT, Sivilingeniør
 • Du må ikke nødvendigvis ha en teknisk bakgrunn, men det er ingen ulempe
 • Du har et kreativt tankesett og liker å jobbe i et morsomt, engasjert og målrettet miljø.
 • Ønske om å lære, og interesse for Cloud-teknologi eller prosjektledelse
 • Fordel med erfaring innen Azure, Amazon Web Services, Virtualization, Hypervisor, samhandslingsverktøy (Office, G-suite m.m)
 
 
Ønsker du å søke sommerjobb hos oss?
Send oss en søknad med CV, motivasjonsbrev og vitnemål fra vgs til dagens dato.
 
Accenture diskriminerer ikke på grunnlag av religion, hudfarge, kjønn, alder, fysisk eller psykisk funksjonshemming, nasjonal opprinnelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet eller uttrykk, eller noe annet grunnlag dekket av lokal lovgivning.