Stilling hos:

Accenture

Graduate til Stavanger – Applied Intelligence

Frist: 3. februar 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Stavanger

Fagfelt: Applied Intelligence

Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med erfaring, spesialisert kompetanse, globale ressurser og omfattende bransjeekspertise, jobber Accenture i sjiktet mellom business og teknologi for å hjelpe kunder øke sin prestasjonsevne og utvikle bærekraftig verdi for sine interessenter. Med over 449,000 ansatte og kunder i mer enn 120 land, driver Accenture innovasjon for en forenklet hverdag. For mer informasjon, besøk oss på www.accenture.no

 

Graduate til Stavanger – Applied Intelligence

I Applied Intelligence fokuserer vi på å få god innsikt i data som så kan gjøres om til konkrete tiltak. Vi kombinerer A.I, Big Data, Visual Intelligence og Data Management med vår kompetanse innenfor forskjellige industrier for å hjelpe våre kunder i en alt mer komplisert digital verden.

Accentures Applied Intelligence-avdeling i Stavanger er ett nytt satsningsområde og i stor vekst. Vi trenger flere dyktige kollegaer til å levere spennende og utfordrende prosjekter. Avhengig av egen innsats er læringskurven bratt og arbeidsoppgavene utfordrende, som gir en fantastisk følelse når man ser resultatene fra hvert enkelt prosjekt og kunde.

 

Vi ser etter deg som er; nyutdannet i 2019, engasjert, en lagspiller og har stor interesse for teknologi. Våre utviklere har en variert bakgrunn. Mange har studert teknologistudier som datateknikk, kybernetikk, informasjonsteknologi, signalbehandling, data science, nanoteknologi eller informasjonssystemer, med en fordypning innen, AI, fysikk eller matematikk. Har du en annen bakgrunn men brenner for å utvikle, vil vi høre fra deg!

 

Hva kan Accenture tilby deg?

  • Konkurransedyktig lønn og betalt overtid
  • Rask karriereprogresjon
  • Rabatterte aksjer i Accenture, som del av aksjespareprogram
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Fleksible arbeidstider som lar deg balansere arbeid og fritid
  • En karriereveileder som vil gi deg støtte og gode råd på veien
  • Kursing og videreutvikling, slik at du kan tilegne deg den kunnskapen du ønsker og trenger for å vokse i din karriere
  • Månedlige communitymøter med fokus på faglig og profesjonell utvikling
  • Mange sosiale arrangementer (årsfester, månedlig fredagspub, hytteturer

 

Send oss en søknad med CV, søknadsbrev, alle vitnemål fra både videregående og høyere utdanning.

Følg @accenturenorge på Instagram for å se livet på innsiden.

Accenture verdsetter mangfold og oppfordrer folk med ulik bakgrunn, kjønn, alder, etnisitet, kultur, nasjonalitet, religion og livssyn, funksjonshemming, seksuell orientering og kjønnsidentitet om å søke. Vi jobber kontinuerlig for å skape et inkluderende arbeidsmiljø som aktivt omfavner og utnytter mangfoldet i organisasjonen. Vi vil gjerne invitere deg til å bli en del av dette mangfoldet!