Stilling hos:

Eltorque

Eltorque søker engasjert mekanisk ingeniør

Frist: 1. februar 2019 00:00

Type: Annet

Arbeidssted: Trondheim

Fagfelt: Mekanisk Ingeniør/forskning og utvikling

Kontakt: Lene Skarpås eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på lene.skarpas@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15019487

Eltorque utvider kontoret i Trondheim og søker nå en ansatt som virkelig engasjerer seg for produktutvikling! Er du utdannet mekanisk ingeniør, svært praktisk anlagt og i starten av din karriere? Da må du lese videre!

Informasjon om stillingen

Eltorque utvikler, produserer og leverer elektriske ventilstyringssystem for maritim og landbasert industri over hele verden. Nå ønsker de seg en ny kollega med på laget som skal bidra med videreutvikling av deres produkter og tjenester.

Denne rollen passer best til deg som har høy motivasjon for produktutvikling, du trives best i et miljø hvor du får uttrykke dine meninger og du vil jobbe med oppgaver der du har en stor påvirkningskraft. Hos Eltorque blir du en del av et kompetent og innovativt fagmiljø, der nytenkende løsninger og arbeidsgleden dyrkes. Her har medarbeidere et ønske og interesse om å holde seg oppdatert. Vi ønsker alltid å søke mer teknologisk forståelse og kunnskap, og hos oss finner du en stor takhøyde for innovative ideer og utviklingstips.

Stillingen som mekanisk ingeniør er en selvstendig rolle med arbeidstid på 37,5 timer per uke. Kjernetiden er 9-15, som betyr fleksitid og fleksibilitet til å styre egen arbeidshverdag.

Hos Eltorque tilbys:

 • EX-kurs ved oppstart for å sikre god kunnskap om eksplosjonssikkert utstyr
 • Internasjonal reise 1-2 ganger i året for å treffe kunder
 • God tverrfaglig erfaring
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Arbeidsoppgaver

Det er fokus på teknisk tegning, men du vil også få tverrfaglig erfaring innenfor mekanikk, elektronikk og logistikk. Dette innebærer blant annet oppgaver innen innkjøp, planlegging, prototypeutvikling, analysering og mer.

Du kan forvente oppgaver som:

 • Teknisk tegning i SolidWorks og produktutvikling
 • Kvalitetssikring av løsninger, blant annet testing av mekanisk stress
 • Oppfølging av produkter langs hele linjen
 • Internasjonal logistikkvirksomhet

Vi søker deg som

Det er viktig at du som person er praktisk anlagt. Du har gjerne erfaring innen 3D-printing gjennom prosjekt eller på hobbybasis, og du har samtidig en god teoretisk bakgrunn som bygger opp under din interesse for mekanisk design. Som person er du løsningsorientert og samarbeider godt med andre. Du planlegger, organiserer og prioriterer arbeidet ditt effektivt, samtidig som du har et fokus på høy kvalitet og sikkerhet i arbeidet ditt.

Krav til stillingen:

 • Høyere relevant utdanning (kybernetikk, marinteknikk, maskin eller lignende)
 • Minimum 2 års praktisk erfaring som mekanisk ingeniør eller lignende relevant arbeid
 • God erfaring med teknisk tegning
 • Sterk teknisk forståelse og stor interesse for ny teknologi
 • Kjent med bruk av analyseverktøy som for eksempel Excel.
 • Svært gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner i både norsk og engelsk.

Søknadsfrist: 1.februar - Vi tar en fortløpende vurdering av aktuelle kandidater, noe som betyr at annonsen vil bli tatt ned når vi mener vi har tilstrekkelig med kandidater. Søk derfor med det samme om stillingen er interessant for deg.

Informasjon om bedriften

Eltorque ble etablert i 1996 og deres konsept var å utvikle, produsere og markedsføre elektromekaniske maskiner for posisjonering og kontrollert rotasjonsbevegelse. Eltorque tilbyr i dag en 100% vedlikeholdsfri aktuator, spesielt konstruert for skip- og offshoreinstallasjoner, og til nå har nærmere 80 000 enheter blitt solgt og installert på mer enn 500 fartøyer.

Gjennom en radikal idé og intensiv innsats, har Eltorque har rukket å bli en ledende global leverandør med kontorer i blant annet Shanghai, Singapore og Florida. Hovedkontoret vårt ligger i Trondheim, og her fokuserer vi på brukervennlighet og effektivitet når tidspresset er høyt, med lett tilgang til kontrollfunksjoner og med god oversikt over andre viktige parametre.

Du kan lese mer på våre nettsider.

 

Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt direkte hos Eltorque.