Stilling hos:

Prevas

Prevas søker funksjonell konsulent til Enterprise Asset Management

Frist: 12. desember 2018 00:00

Type: Bemanning

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Systemingeniør

Kontakt: Mia Hagen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15017689

Prevas vokser og deres team har nå behov for en funksjonell konsulent som ønsker å lande drømmejobben før jul!

Informasjon om stillingen

Prevas leverer flere løsninger for effektivisering innen industriell og offentlig sektor. Grunnet stor pågang har man nå behov for en person til å jobbe med løsningen Infor EAM - et verdensledende system for vedlikeholdsstyring utviklet av Infor Global Solutions. Funksjonelt dekkes hele livssyklusen til utstyr og anlegg fra anskaffelse via driftsettelse, vedlikehold, kostnadsoppfølging til utrangering/avhending. Infor EAM benyttes i de fleste bransjer fra offentlig forvaltning til produksjonsbedrifter, prosessanlegg, kraftproduksjon, transport, eiendomsforvaltning og infrastruktur.

Prevas lidenskap er å løse kundens utfordringer ved å tilpasse gode systemløsninger. De er en teknologibedrift og utviklingspartner for selskaper innen de fleste bransjer.

Med spisskompetanse innen teknisk produktutvikling, innebygde systemer, industriell IT og administrative systemer, bidrar Prevas med innovative løsninger og tjenester som skaper vekst. Sammen med kundene gjør de behov og ideer om til konkurransefortrinn.

I rollen som funksjonell konsulent vil du jobbe tett sammen med dine kunder for å spesifisere løsninger som passer deres behov. Du vil legge opp og gjennomgå kundens arbeidsprosess, konfigurere systemer og følge opp løsninger som allerede er satt i drift. I tillegg vil du holde kurs og delta på ulike aktiviteter sammen med avdelingen og dine kunder. Sammen med kunden vil EAM teamet ha målsetning om å innføre vedlikehold i verdensklasse.

Hva kan Prevas tilby sine ansatte?

 • Jobbe med en rekke av Norges mest kjente bedrifter
 • Bli en del av et meget godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
 • Få tillit og mulighet til å påvirke din hverdag
 • Variert arbeidshverdag
 • For den rette personen vil det også være muligheter til internasjonalt arbeid

Hvilke forventninger har Prevas til sin neste medarbeider?

 • Utdannelse på bachelor-/masternivå som vedlikeholds ingeniør eller andre relevante ingeniørfaglige retninger. 
 • 2-4 års relevant erfaring innen EAM eller ERP systemer er ønskelig, men ikke et krav
 • Du har stor interesse for IT
 • Kjennskap til SQL spørrespråk og hensiktsmessige dataverktøy
 • Du behersker både norsk og engelsk flytende
 • Du liker å snakke i forsamlinger
 • Du er sosial, positiv, selvstendig og liker å jobbe i team
 • Du trives med å reise og utforske nye steder

Her vil du arbeide med kolleger som har et stort faglig engasjement, liker å dele sin kunnskap, har eierskap til løsningene som tilbys og er et team som trives når de får nye krevende utfordringer. Vi forventer at du som tar rollen vil ha samme engasjement og drivkraft. I tillegg til nevnte egenskaper er det viktig at du er analytisk, samt innehar gode samarbeidsevner. Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke her!

ANNEN INFORMASJON
Oppstart: Etter avtale
Sted: Oslo
Søknadsfrist: 12.12.2018

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Vi vil benytte tiden før og etter søknadsfrist til å gå grundig gjennom alle søknader, før vi tar en endelig beslutning om hvem vi ønsker å gå videre med i prosessen. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Mia Hagen på teknologi@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Det var Robertson Nordisk AS som innførte stålplatekledninger til bygg i Norge i 1957. Siden den gang har vi vært med på ca. 15000 prosjekter med stål - og stålplatekledninger. Vi var bl.a. med på oppbyggingen av de fleste større industriprosjekter i Norge, samt mange prosjekter i Skandinavia. De siste 20 årene har vi vært heleid norsk og er kjent som seriøse med lang erfaring. En kontakt med Robertson vil kunne gi verdifull informasjon om stålbygg.

Vi prosjekterer kontor- og forretningsbygg, industri- og lagerbygg, skipshaller, idrettsbygg og landbruksbygg.

Les gjerne mer om oss her: https://robertson.no/