Stilling hos:

Get

Vil du jobbe med å automatisere Get sitt broadcast-system?

Frist: 10. desember 2018 00:00

Type: Bemanning

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Infrastruktur

Kontakt: Har du spørsmål om denne stillingen Andreas Hansen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på andreas.hansen@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15017855

GET er i sterk vekst og søker nå etter deg som vil bidra til at deres løsninger kan integreres og leve opp til de tekniske forventninger som stilles fra deres bedriftskunder. Om du har interesse for programmering og fremtidens løsninger vil jeg anbefale deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

GET satser ytterligere på sine TV-løsninger for B2B-markedet og søker flere nye kolleger som vil være med å bygge opp denne avdelingen. Du vil bli en del av teamet Broadcast Networks bestående av 13 personer, som blant annet sørger for oppetid i henhold til avtalte kundegarantier, leveranse av nye installasjoner, og rask implementasjon av nye funksjoner og systemer. For å passe inn i gruppen søker vi etter deg som er nysgjerrig – deg som ønsker å bidra til at tjenestene blir bedre!Søknadsfrist: 10. desember, men løpende seleksjon! Oppstart: Etter avtale

Arbeidsoppgaver

I rollen som Broadcast System Engineer, vil du håndtere både kunder og tekniske løsninger. Dette innebærer at du vil arbeide med mindre og større oppgaver innen drift- vedlikehold, og installasjoner, hos store og små virksomheter. Din hverdag vil kunne bestå av følgende:

 • Installasjon og oppfølging av systemløsninger
 • 3.linje problemløsning og deltakelse i vaktapparat
 • Problemløsning knyttet til nettverk og server
 • Drift, vedlikehold og utvikling av av B2B TV-systemer
 • Bistå salgsavdeling med teknisk bistand i kundemøter
 • Følge opp og teste nye produkter før lansering

Vi søker deg som

Vi tror at rett person har stor interesse for programmering, Broadcast og/eller telekommunikasjon, og er en person som trives med tekniske problemstillinger. Vi ser ikke etter en bestemt profil, men er rimelig sikre på at rett person kjenner seg igjen i følgende:

 • Har en høyere relevant utdannelse fra høgskole eller universitet
 • Har kunnskap innen programmering (C++, Python, Java) og databaser
 • Har erfaring med å lage scripter
 • Vil lære om TV/Video systemer, nettverk og kommunikasjonsløsninger

Du kan gjerne være nyutdannet så lenge du har kjennskap og forståelse for begrepene over. Har du relevant erfaring, vil dette telle positivt. Det viktigste for oss er at du er en person som liker å ta ansvar, er selvgående og problemløsende, samt lærevillig! Det er ikke nødvendig at du er en programmerer, men at du har forståelse for hvordan Get sine prosesser kan automatiseres.

Det gis grundig opplæring av dagens systemer, og det forventes at du etter 6 måneder skal være selvgående på drifts- og vedlikeholdssiden. Stillingen kan innebære noe reisevirksomhet, ved behov.

Hvorfor bør dette bli din neste / første stilling?

Du får muligheten til å arbeide med varierte arbeidsoppgaver, i både store og små prosjekter. Videre får du arbeide med eksisterende og nye installasjoner hvor du kan påvirke løsningsvalg. I denne rollen får du raskt muligheten til å arbeide med komplekse problemstillinger, som krever at du evner å sette deg inn i nye teknologier.

Utover dette kan GET tilby deg følgende:

 • I overkant 840 ansatte, og en arbeidsplass med godt sosialt miljø
 • Utviklingsmuligheter! GET satser på sine ansatte
 • Moderne lokaler i Nydalen, Oslo
 • Konkurransedyktige betingelser.

Informasjon om bedriften

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 medarbeidere, og er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene! De siste årene har GET vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice. 15. september 2014 ble Get kjøpt av danske TDC, og ble med det en del av Skandinavias største digital-tv- og bredbåndsselskap. Get TDC i Norge leverer moderne og komplette kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi eier og drifter vårt eget fiberbaserte multitjenestenett i og rundt 80 av de største byene i Norden og driver konstant utvikling av nye fremtidsrettede kvalitetstjenester, som kan aktiveres når kunden selv ønsker. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et av Europas mest robuste og moderne langdistansenettverk. Med Get på laget ble TDC-konsernet størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd og tredje størst på mobil.