Stilling hos:

Scatec Solar

Scatec Solar søker deg med utdannelse innen logistikk, økonomi eller juss!

Frist: 6. januar 2019 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15012932

Ønsker du å forbedre verden gjennom fornybar energi? Kan du tenke deg å fortsette din karriere i et selskap i stor vekst? Da bør du lese videre: Vi er på jakt etter Scatec Solars nye Contract Administrator.

Informasjon om stillingen

I Scatec Solar vil du ha en variert arbeidsverdag, der ingen dag er lik. Du vil være et mellomledd mellom juridisk avdeling, ingeniører og prosjektlederne på kontoret. Gjennom å være involvert i flere prosjekter samtidig, vil din kompetanse og erfaring bli høyt verdsatt. Hos Scatec Solar mottas nye løsningsforslag og ideer med entusiasme!

Arbeidsoppgaver

Vi leter etter deg som har den rasjonelle forståelsen av EPC-kontrakter og er vant til å jobbe i prosjekter. Du kan ha både kommersiell og kontraktuell bakgrunn. Arbeidsdagen vil være preget av oppgaver knyttet til kontrakter, koordrinering og høyt tempo. Gode samarbeidsevner er helt nødvendig da man i rollen som Contract Administrator skal kommunisere mye med både ingeniører og kost-controllerene. Samtidig vil du ha et tett samarbeid med prosjektledere, da din rolle vil fungere som en avlastning, slik at prosjektleder kan fokusere på forhandlinger med kunder eller leverandører.

Typisk dag på jobb

 • Forekommer det en endring på et prosjekt er det din oppgave å sette opp endringsbrev/claim
 • Håndtering, utarbeiding og oppfølging av kontrakter
 • Sette opp milepæler i nye kontrakter med blant annet prosjektansvarlig
 • Sette opp utregninger av for eksempel forsinkelseskostnader basert på kontrakten

I Scatec Solar vil du være omringet av dyktige kollegaer med lang erfaring og høy kompetanse. Med andre ord, god hjelp og rådgivning vil kun være ett spørsmål unna.

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning innen logistikk, økonomi, prosjektledelse eller juss
 • Har tre til fem års erfaring med EPC-kontrakter og kontraktadministrasjon
 • Gjerne har tilegnet seg noe prosjekterfaring
 • Har kjennskap til krav for å skaffe profesjonell design og konstruksjonstjenester i samsvar med FIDIC-regelverket eller tilsvarende
 • Kunnskap om lover og praksis som regulerer byggekonstruksjon
 • Kan forhandle, skrive og tolke kontraktsavtaler
 • Har gode kunnskaper i engelsk, skriftlig og muntlig

På Scatec Solars kontorer i Oslo jobber det over 20 ulike nasjonaliteter, og ettersom selskapet opererer globalt er det svært viktig at du er flytende i engelsk. Som person ser vi for oss at du er selvgående og strukturert. Du tar ansvar for å drive ditt eget arbeid fremover. I tillegg er du nøyaktig og har et øye for alle detaljene i dokumentasjonen du kommer til å jobbe med. Vi tror også at du er en fleksibel person som trives i et miljø med høyt tempo og mange deadlines. Du har gode kommunikasjonsevner, og er ikke redd for å ta kontakt med dine kollegaer for å få løst oppgaver og eventuelle utfordringer som oppstår. Høres dette ut som deg? Da ser vi frem til å høre mer om din motivasjon i ditt søknadsbrev.

ANNEN INFORMASJON

Oppstart: Snarest
Ansettelse: Heltid. Bemanning, 12 måneder med mulighet for forlengelse
Sted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingen ved å klikke på Søk nedenfor. Søknadsfristen er kort, da det haster å fylle stillingen. Vi vil av denne grunn vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig.

Informasjon om bedriften

[Scatec Solar] (http://www.scatecsolar.com) er en integrert uavhengig solenergiprodusent som leverer rimelig, raskt distribuert og bærekraftig kilde til ren energi over hele verden. Scatec Solar utvikler, bygger, eier, driver og vedlikeholder solenergianlegg, og kan allerede vise til installasjoner på nesten 1000 MW.

For tiden produserer selskapet elektrisitet fra 322 MW av solenergiannlegg i Tsjekkia, Sør-Afrika, Rwanda, Honduras, Jordan og ytterligere 1.092 MW er under konstruksjon. Med en etablert global tilstedeværelse vokser selskapet raskt med en prosjekt backlog og en rørledning på rundt 4 GW under utvikling i Amerika, Afrika, Asia og Midtøsten. Scatec Solar har hovedkontor i Oslo, Norge.

Søk her!