Stilling hos:

Backe Entreprenør

Sommerjobb i Backe

Frist: 16. desember 2018 00:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Fornebu

Kontakt: Anita Linde, anita.linde@backe.no

Vi søker engasjerte ingeniørstudenter til sommerjobb hos oss!

Hver sommer har en gjeng dyktige og lærevillige ingeniørstudenter sommerjobb i våre selskaper. Hos oss får du omsatt teori til praksis, du får kjennskap til bransjen og oppleve hvordan det er å jobbe i prosjekt. Vi gir deg relevant arbeidserfaring og verdifull kompetanse for din videre karriere. Du får varierte arbeidsoppgaver i et uformelt og godt arbeidsmiljø og ikke minst, vi får mulighet til å bli kjent med deg.

Vil du være med på laget i Backe sommeren 2019, vil vi gjerne høre fra deg! 

 

Arbeidsoppgaver

Du får varierte arbeidsoppgaver i et av våre spennende prosjekter med tett oppfølging av erfarne kollegaer.    

Kvalifikasjoner

Du er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag, du har interesse for byggfaget og har stort engasjement og  arbeidslyst.  

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du tar initiativ og bidrar til godt arbeidsmiljø, du liker å jobbe i team, er nysgjerrig på nye oppgaver og på Backe og har lyst til å bli bedre kjent med oss

Vi tilbyr

En spennende og lærerik sommer sammen med oss som gir deg et godt innblikk i hvordan vi jobber i våre prosjekter.

Varighet på sommerjobben blir vi enig om sammen.

For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere din personalia, legg ved CV og karakterutskrift og skriv et søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.

Siden vi er representert geografisk i hele Sør Norge, det er viktig at du skriver hvor i landet du søker jobb. Se hvor vi er representert på www.backe.no/selskaper  

 

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2017 for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 900 medarbeidere over hele landet. Backe bygger offentlige bygg til omsorgs- og skolesektoren, næringsbygg, og boliger for mennesker i alle faser av livet. Selskapet har omfattende erfaring med offentlig-privat samarbeid. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i over 70 år. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsingen Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.