Stilling hos:

BORI Utbygging AS

Ønsker du en karriere som teknisk prosjektleder?

Frist: 11. november 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Lillestrøm

Fagfelt: Bemanning

Kontakt: Ingrid Thorseth eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på teknologi@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15016230

Er du byggingeniør? BORI Utbygging AS ønsker å gi deg som er nyutdannet en kickstart på karrieren, hvor du vil jobbe med eiendomsutvikling og prosjektledelse fra A-Å.

Informasjon om stillingen

 

BORI gruppen er totalleverandør av boligrelaterte tjenester, herunder bl.a. forretningsførsel, etablering og seksjonering av boligselskap, boligutleie og -forvaltning samt boligbygging. Datterselskapet BORI Utbygging AS sitter med ansvaret for utvikling og gjennomføring av boligprosjekter for medlemmer i BORI. I en spennende utviklingsfase søker de etter en ny teknisk prosjektleder som vil sitte med ansvar for hele verdikjeden fra tomteinvestering, gjennomføring av planprosesser, prosjektutvikling til gjennomføring og prosjektledelse av boligprosjekter. Dette inkluderer planprosesser og kontakt med offentlige myndigheter.

Under trygge rammer og mentorering fra erfarne kolleger, vil du fokusere på å identifisere, kjøpe og utvikle potensielle boligtomter på vegne av BORI Utbygging. Videre vil du ha et ansvar for å utvikle prosjekter klare for markedet, herunder sikrestille ivaretakelse av byggherreforskriften og plan for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

  • Utøve teknisk salg i kundemassen og i markedet generelt
  • identifisere og beskrive entrepriseoppdrag i samarbeid med kunden
  • I samarbeid med kunden utarbeide tilbudsforespørsel og tilrettelegge for kontraktsinngåelse
  • Følge opp prosjektet i hele dets levetid, inkludert i garantiperioden
  • Bidra til at selskapet utvikler seg faglig innenfor tjenestespekteret

Vi søker deg som

Du besitter kompetanse innen relevante juridiske, økonomiske, planfaglige og eiendomsfaglige emner samt metoder til å kunne kommunisere med andre fagfolk og aktører i konkrete prosesser med arealbruk som tema. For å kunne både trives og lykkes hos BORI tror vi at du liker travle dager og tett samarbeid med både kolleger, partnere og andre som tar en del i arbeidet ditt. Vi tror at rett person ikke er redd for å stikke seg frem og ta iniativ. Videre våger du å spørre om hjelp dersom du har behov for det eller ved at du tør å ta selvstendige valg.

Videre kan du vise til:

  • Høyere relevant utdannelse innen bygg, industriell økonomi eller tilsvarende
  • Kjennskap til relevante lover, forskrifter og kontraktsstandarder
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Som person har du en god forretningsforståelse, hvor du evner å arbeide strukturert og selvstendig - men også sammen med andre.

BORI Utbygging tilbyr

- Konkurransedyktige lønnsbetingelser - Svært gode pensjon- og forsikringsordninger - En arbeidsplass med et godt faglig miljø og uformell atmosfære

Annet:

- Søknadsfrist: 11. november - Oppstart: Etter avtale

Informasjon om bedriften

BORI gruppen er en av Norges største boligforvaltere med ca. 27 000 boliger i 650 boligfelleskap til forvaltning. BORI gruppen har tomtereserver til over 5000 boliger. Morselskapet er BORI BBL som er ISO-9001 sertifisert og har ca. 35 000 medlemmer.

Søk her!