Stilling hos:

Nagarro

Nagarro søker sin neste Data Visualization Engineer

Frist: 12. desember 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Julie-Anne Bjørkavåg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på julie-anne.bjorkavag@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15015804

Nagarro søker deg som vil jobbe med dataanalyser og datavisualisering. Om du har interesse for teknologi, et øye for kvalitet og tror på at man aldri blir ferdig utlært, da er Nagarro stedet for deg!

Informasjon om stillingen

Nagarros globale forretningsenhet for Big data og AI er et svært erfarent fagmiljø. De har fokus på å hjelpe sine kunder med å få sitt neste store gjennombrudd. For å oppnå dette jobber de med innovative og nyskapende teknologier, og har en moderne tilnærming til fagområdet.

I Nagarro er man svært opptatt av arbeidsmiljøet. Det er et sterkt fokus på trivsel, at man blir sett og ivaretatt, og at det gis autonomi til å påvirke selskapets og egen utvikling. Du vil ta del i et selskap hvor det er stor takhøyde og et godt, sosialt miljø. Du vil få tildelt en egen mentor som følger deg opp, og hvert år settes en utviklingsplan. Samtidig får du tildelt et kompetansehevingsbudsjett som du kan bruke som du vil. Hver tredje torsdag er det "Kongetorsdag" hvor alle jobber fra kontoret, har en faglig samling og avslutter med en Afterwork.

Nagarro tilbyr

 • Et globalt, dynamisk og erfarent arbeidsmiljø
 • Spennende og utfordrende oppgaver, og mulighet for internasjonale prosjekter
 • God opplæring og trening gjennom mentorordning og individuell utviklingsplan
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Arbeidsoppgaver

Som Data Visualization Engineer i Nagarro vil du blant annet:

 • Skape forståelse for målgrupper, og jobbe med behovsidentifisering og datavisualisering
 • Iverksette konsepter og lede disse frem til leveranse
 • Utføre dataanalyser og skape datadrevne stories
 • Samarbeide med dataingenører og -analytikere for å forstå forretningsmessige mål og krav

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanningsbakgrunn (Økonomi, IT, etc)
 • Har verv eller andre prosjekter på fritiden som viser at du evner å ha flere baller i luften
 • Har interesse for dataanalyse og datavisualisering
 • Erfaring med Power BI, Tableau, Qlik Sense eller lignende BI-verktøy
 • Evner å forklare kompleks informasjon og tilpasser kommunikasjon ut fra målgruppe og situasjon

Nagarro ser etter personer som klarer å kombinere struktur og kreativitet for å finne innovative og gode måter å presentere komplekse data og innsikt på. Vi søker personer som kan vise til analytiske evner, nøyaktighet, og gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter.

Annen informasjon

 • Oppstart etter avtale
 • Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Nagarro. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig dersom du har spørsmål

Informasjon om bedriften

Nagarro er den internasjonale IT løsnings- og programvaredivisjonen av München-baserte Allgeier SE. Conduct AS gikk 1. februar 2016 inn i Nagarro-gruppen og ble deres norske datterselskap. Med nærmere 5000 ansatte i 17 land verden over, betjener Nagarro industriledere som ASSA ABLOY, Siemens, Lufthansa, GE og BMW. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde, via near-shoring til offshore og support.

Nagarro Norge tilbyr lokal spisskompetanse – rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring (IAM/IRM), sikkerhet (forensics og penetrasjonstesting), Business Intelligence/Analytics, samt ITSM/prosesstøtte.