Stilling hos:

Nagarro

Vi søker junior dataingeniør til Nagarro!

Frist: 10. desember 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Junior dataingeniør

Kontakt: Julie-Anne Bjørkavåg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på julie-anne.bjorkavag@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15015801

Ønsker du å jobbe i et innovativt utviklermiljø og hjelpe bedrifter med å bli datadrevne? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Nagarros globale forretningsenhet for Big data og AI er et svært erfarent fagmiljø. De har fokus på å hjelpe sine kunder med å få sitt neste store gjennombrudd. For å oppnå dette jobber de med innovative og nyskapende teknologier, og har en moderne tilnærming til fagområdet.

I Nagarro er man svært opptatt av arbeidsmiljøet. Det er et sterkt fokus på trivsel, at man blir sett og ivaretatt, og at det gis autonomi til å påvirke både egen og selskapets utvikling. Du vil ta del i et selskap hvor det er stor takhøyde og et godt, sosialt miljø. Blant annet arrangeres "Kongetorsdag" hver tredje torsdag, en dag hvor alle jobber sammen på kontoret, og som avsluttes med en faglig samling og en Afterwork.

Som nyansatt i Nagarro får du en egen mentor som følger deg opp, og hvert år settes det en utviklingsplan tilpasset deg og dine ønsker. Samtidig får du tildelt et kompetansehevingsbudsjett som du kan bruke slik som du vil.

Nagarro tilbyr

 • Et globalt, dynamisk og erfarent arbeidsmiljø
 • Spennende og utfordrende oppgaver
 • God opplæring gjennom mentorordning og inidividuell utviklingsplan
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Arbeidsoppgaver

Nagarro jobber med innovative og nyskapende teknologier innen Big Data og AI for å utvikle og digitalisere forretningsprosesser for sine kunder. Mer spesifikt vil dine arbeidsoppgaver inkludere:

 • Datadrevet løsningsdesign og implementering
 • Infrastruktur for analyse og maskinlæring
 • Dimensjonell data- og forretningmodellering
 • Tett samarbeid med analytikere og data scientists

Vi søker deg som

 • Har relevant utdanning innen datateknikk eller IT
 • Har kunnskap om datamodellering
 • Har kjennskap til ETL, SQL og/eller BI-verktøy
 • Snakker flytende et av de nordiske språkene, i tillegg til engelsk

Vi søker deg som er ansvarlig og strukturert, og som viser initiativ og kreativitet til å skape og finne nye løsninger på komplekse og varierte utfordringer. Du er selvdreven, læringsvillig og har gode kommunikasjonsevner. Videre har du gode samarbeidsevner og bidrar til et godt og sosialt arbeidsmiljø.

Annen informasjon

 • Oppstart etter avtale. For nyutdannede er oppstart tiltenkt høsten 2019. Om du har noe arbeidserfaring kan man tiltre tidlig i 2019.
 • Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du kommer til å bli ansatt hos Nagarro. Alle henvendelser angående denne jobben skal gå via Academic Work, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig dersom du har spørsmål til stillingen på teknologi@academicwork.no

Informasjon om bedriften

Nagarro er den internasjonale IT løsnings- og programvaredivisjonen av München-baserte Allgeier SE. Conduct AS gikk 1. februar 2016 inn i Nagarro-gruppen og ble deres norske datterselskap. Med nærmere 5000 ansatte i 17 land verden over, betjener Nagarro industriledere som ASSA ABLOY, Siemens, Lufthansa, GE og BMW. Nagarro støtter selskaper både med konsepter og løsninger for digitalisering av forretningsprosesser og kan tilby et komplett IT-tjenestespekter både med lokal tilstedeværelse on-site hos kunde, via near-shoring til offshore og support.

Nagarro Norge tilbyr lokal spisskompetanse – rådgivning, systemutvikling og implementering av forretningskritiske løsninger innenfor identitets- og tilgangsstyring (IAM/IRM), sikkerhet (forensics og penetrasjonstesting), Business Intelligence/Analytics, samt ITSM/prosesstøtte