Stilling hos:

Fintech Innovation

INTERESSE FOR BLOCKCHAIN OG ØNSKER Å BIDRA TIL Å ENDRE FREMTIDENS BANKLØSNINGER?

Frist: 10. november 2018 00:00

Type: Fast jobb

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Webutvikler

Kontakt: julie-anne.bjorkavag@academicwork.no. Angi annonse-ID i din e-post: 15014853

Fintech Innovation søker flere nye unger talenter og ønsker å komme i kontakt med deg som brenner for teknologi som ønsker å skape magi sammen med et dyktig utviklingsteam.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Fintech Innovation er et ungt fintech-selskap i stor vekst. Vi er med på å endre verden gjennom å bygge revolusjonerende systemer for den globale finans- og banksektoren. Vi er spesialister på levering av verdens raskeste og mest kostnadseffektive banktjenester basert på Blockchain, Biometri og Kunstig Intelligens.

Som en av markedets raskest voksende start-up selskaper, er vi nå på utkikk etter flere unge talenter som kan bli med på laget og skape magi sammen med resten av vårt utviklingsteam. Vi er et ungt og dynamisk miljø som jobber tett sammen i team. Vi er en familie med en unik miks av mennesker fra 12 ulike land. Vi har det gøy sammen både på kontoret og på fritiden. Vi jobber hele tiden med å utfordre og utvikle hverandre, og vår suksess kommer som et resultat av de fantastiske menneskene som jobber hos oss.

 

ARBEIDSOPPGAVER

I denne rollen vil du jobbe prosjektbasert med flere av Fintech Innovations produkter. Hvem du er og hvilke interesser du har vil avgjøre hvilke prosjekter du vil jobbe på. Men en ting er sikkert, du vil bistå i å utvikle produktene videre gjennom koding, testing av programvare, videreutvikling og forbedring av eksisterende API’er.

VI SØKER DEG SOM

  • Har fullført studier innen IT
  • Har hovedtyngden din på Java, men stor interesse for utvikling på tvers av ulike utviklingsspråk
  • Har spennende prosjekter å vise til, vi er veldig nysgjerrig på å se hva du har gjort tidligere, så send oss gjerne link til din GitHub konto
  • Har gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Det viktigste er hvem du er som person og ditt potensial til utvikling. Mye kan læres, det har du fått kjenne på, nettopp fordi du er nysgjerrig på nye teknologier og har testet ut flere både på skole og egne prosjekter. Du jobber godt selvstendig, men også i team og motiveres av å lykkes sammen med andre. Du ser på deg selv som uredd, kreativ og løsningsorientert. Kjenner du deg igjen i dette ønsker vi å høre fra deg. Skulle du ha noen spørsmål vedrørende prosessen eller stillingen, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Julie-Anne Bjørkavåg. hos Academic Work.

INFORMASJON OM BEDRIFTEN

Fintech Innovation bygger nyskapende teknologiske løsninger som tar sikte på å omforme finanssektoren som vi kjenner den i dag. Vi er spesialister på levering av mobile-first finansielle produkter, biometri og distribuert ledgerteknologi. Vi tror på kraften til å skape en fantastisk brukeropplevelse drevet av den nyeste teknologien. Med en moderne og unikt enkel tilnærming tilbyr vi løsninger som ikke bare er kostnadseffektive, men er også en av de beste tilgjengelige i markedet.