Stilling hos:

Trainee Sør

Trainee i 3 ulike bedrifter på Sørlandet – oppstart 1.mars 2019

Frist: 15. oktober 2018 23:59

Type: Traineeprogram

Arbeidssted: Sørlandet, fortrinnsvis i Kristiansand og Arendal området

Kontakt: anna.gunningberg@traineesor.no

Trainee Sør jakter etter talentfulle teknologer (fortrinnsvis innen IKT, automatisering, bygg & anlegg, planlegging og industriell økonomi) økonomer, statsvitere, medievitere, organisasjon og innovasjon med mer. Som trainee får du muligheter både innen privat næringsliv og offentlig forvaltning. De aller fleste traineer har etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger på Sørlandet. 

Som trainee får du:

  • Arbeidserfaring fra flere virksomheter/bransjer, både privat og offentlig
  • Programmet går over 18 måneder (3 x 6 måneder)
  • Mentorordning, fagsamlinger og studieturer
  • Et solid nettverk med både næringsliv og andre traineer

Kvalifikasjoner: 
Du er nyutdannet med mastergrad og har ikke arbeidet mer enn ett år etter endt studie. Du bor eller ønsker å bosette deg på Sørlandet. 
Vi ønsker mangfold og er opptatt av kandidater med forskjellig etnisk bakgrunn. Vi oppfordrer også kandidater med funksjonshemming å søke. Vi legger også vekt på at du behersker norsk som arbeidsspråk.

Personlige egenskaper:
Du må være opptatt av samarbeid og fleksibilitet. Du må være løsningsorientert og ha et ønske om å levere. Du må vise engasjement og kunne yte det lille ekstra . Du har integritet og god forståelse for den tillit du blir vist gjennom å få innsyn i flere virksomheter og deres forretningsmessige forhold. Du må utvise forståelse og handle etter ambassadørrollen du som trainee har i forhold til programmet. Programmet passer for deg som er nysgjerrig og ønsker å få arbeidserfaring innenfor forskjellige fagområder og virksomheter.

Søknad:
Følg søknadslinken og fyll inn ønsket informasjon. Som del av søknadsteksten må du også huske å svare på følgende tre spørsmål:
Hva er hovedårsaken til at du ønsker denne utfordringen (begrunn svaret)?
Hvilke av virksomhetene som deltar i Trainee Sør virker mest interessant for deg, og hvorfor?
Hva er tema for og eventuelt tittel på masteroppgaven din?

Arbeidssted:
Private bedrifter og offentlige virksomheter på Sørlandet

Aktuelle kandidater for årets opptak vil bli kontaktet for intervju. Du kan lese mer om traineeprogrammet på www.traineesor.no.

Om arbeidsgiveren

Trainee Sør er et regionalt traineeprogram for nyutdannede kandidater med fagbakgrunn som har naturlig plass i næringsliv og offentlig forvaltning på Sørlandet. Gjennom to opptak hvert år rekrutteres det nye traineer som får arbeidserfaring fra flere spennende virksomheter på Sørlandet. Programmet varer i 18 måneder og bidrar til allsidig arbeidserfaring, oppbygging av nettverk og ikke minst faglig og personlig utvikling. Det er ca 20-25 traineer i programmet til enhver tid. For næringsliv og offentlig forvaltning gir programmet tilgang til nyutdannede topp-kandidater som kan tilføre verdifulle kunnskaper og impulser til virksomheten. Les mer på vår nettside www.traineesor.no.