Stilling hos:

Askeladden & Co

Developer Intern

Frist: 10. november 2018 00:00

Type: Andre internships

Arbeidssted: Oslo

Fagfelt: Utvikler

Kontakt: nicolai@askeladden.co

Vi søker nå etter en Developer Intern. Som intern i Askeladden & Co får du fordelene med å jobbe i start-ups, men med tryggheten av å ha et større firma i ryggen - det beste av to verdener i våre øyne. Våre kontorer ligger sentralt ved slottet over Lorry Restaurant, hvor det sitter det ca. 20 personer fordelt på Askeladden og de ulike konseptene.

ARBEIDSOPPGAVER
Som Developer Intern i Askeladden & Co vil du jobbe direkte med kjerneteamet vårt og med mennesker fra de forskjellige konseptene våre. Det betyr varierte, spennende og utfordrende oppgaver på tvers av konsepter. Fokus vil ligge på følgende områder:

  • Utvikling av webapplikasjoner

  • Utvikling av integrasjonsløsninger/API

  • Utvikle og implementere systemløsninger

 

HVEM ER DU?

  • Nysgjerrig, oppfinnsom og kreativt

  • Ønskelig med noe erfaring i følgende teknologier: React, Node, Webpack, Docker, AWS

HVORDAN SØKE?
For å søke fyller du ut søknadsskjema med søknadsbrev, CV, karakterutskrifter fra høyskole og universitet samt videregående skole. I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker å jobbe i Askeladden og hvorfor du er riktig person for denne stillingen. Skriv også når det kunne passe for deg med et internship hos oss.

Søknadene vil bli vurdert fortløpende og du vil bli kontaktet for eventuell innkallelse til intervju som vil foregå i Oslo. Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål!