Stilling hos:

Deloitte AS

Winter- and summerinternships

Frist: 21. september 2018 12:00

Type: Sommerjobb

Arbeidssted: Oslo

Kontakt: Cecilie Staubo Boasson, cboasson@deloitte.no

Vil du gjøre en forskjell som Intern hos oss? 
Vil du finne ut hvordan det egentlig er å jobbe som rådgiver eller revisor? Vil du ha spennende utfordringer og utvikle deg både som person og i team med andre? Har du noen uker i januar der det er litt roligere på skolen, eller ser du etter en utfordrende sommerjobb? I Deloitte er det mulig å ha internship enten på sommeren eller under årsoppgjøret i januar. 

Følgende forretningsområder tilbyr internship: 

  • Audit & Assurance (vinter) 
  • Financial Advisory (vinter og sommer)
  • Consulting, Strategy & Operations (sommer) 
  • Consulting Technology (sommer)
  • Consulting, Digital (sommer) Merk: egen annonse søknadsfrist senere i høst!
     

Som Intern i Deloitte vil du gjennom teamarbeid med kollegaer fra ulike kompetanseområder stifte bedre bekjentskap med oss som bedrift og bli bedre kjent med vår bedriftskultur. Du vil bli utfordret både faglig og personlig, da du både vil jobbe med konkrete problemstillinger, samt presentasjon og videreformidling av disse. Vi er kjent for våre omfattende lærings- og utviklingsmuligheter, hvilket betyr at du vil få tett oppfølging i hele internship-perioden og du vil få tilbud om å delta på aktuelle kurs.
 

Det vil bli tid til flere sosiale sammenkomster med andre ansatte i løpet av internshipet ditt slik at du blir godt kjent med organisasjonen. Et internship i Deloitte er en god mulighet til å bygge kompetanse, knytte langsiktige kontakter, sette teori ut i praksis og utfordre deg selv. Internship har vært en svært vellykket rekrutteringskanal i Deloitte, og kan være din start på en videre karriere hos oss. 
 

Vi ser for oss at du har: 
meget gode akademiske resultater
startet på din mastergrad (4.klasse). 
vist engasjement og initativ i løpet av studietiden 
gode samarbeids- og kommunikasjonsevner 
motivasjon for å lære, viser integritet og tar ansvar for at det du leverer har høy kvalitet
interesse for IT, og er nysgjerrig på hvordan teknologi vil endre både næringslivet og vår bransje i tiden som kommer
initiativrik og evne til å tenke kreativt 
ønske om å jobbe i Deloitte etter endt utdannelse 
 

What impact will you make?
Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag samtidig som du vil få jobbe i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å realisere ditt fulle potensial.
 
Om søknadsprosessen
Når du søker vil vi gjerne at du benytter vårt elektroniske søknadssystem hvor du laster opp CV og vitnemål fra høyere utdanning og videregående. Viktig informasjon: Det er kritisk at alle dokumenter er lastet opp innen fristen og at alle spørsmål som dukker opp i rekrutteringssystemet blir besvart når du legger inn søknaden din.  

Til informasjon benytter vi oss av testverktøy fra Cut-e som en del av vår rekrutteringsprosess. Aktuelle kandidater vil få tilsendt disse testene og mer informasjon om videre prosess. Mer informasjon om hvorfor vi benytter testverktøy i prosessen samt mulighet til å prøve testene finner du her.

Bakgrunnssjekk: Deloitte AS foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.


Vi ser frem til å motta din søknad!